• KarinBdV
  • Merle Niens-Blomsma
  • KarinBdV
  • Merle Niens-Blomsma

Jaarboek Amara 2022-2023

Weer een nieuw jaar om mooie herrineringen te maken Baca lagi
  • Dansles

2 November 2022, Belanda ⋅ ☀️ 13 °C

Je gaf al een tijdje aan dat je geen zin meer had in dansles...Het was saai...Ik wilde dat je doorging want dansen dat vind je leuk...maar dat doen we niet als je het niet leuk vind...Ik had al snel het idee dat het je gewoon te makkelijk was en dat had ik al x doorgegeven aan juf Debby...Maar je was nog te jong...Na het nog een aantal x te horen dat je geen zin had heb ik gezegd, of we gaan andere lessen proberen of we stoppen...en nu zit je in een andere groep en je vind het weer helemaal leuk...Modern Jazz en je doet het hartstikke goed...Trots op jou!Baca lagi

• Kado

6 November 2022, Belanda ⋅ ☁️ 11 °C

Amara gaat naar het feestje van Gijs.
    Ze heeft een kadootje voor Gijs gekocht en zelf voor Gijs van Amara op het kado geschreven.
    Als ik vraag wat het kado is zegt ze: een schetenkussen.
    Omdat Gijs zo’n grapjas is.
    We moeten er allebei heel hard om lachten.

• Pokken

12 November 2022, Belanda ⋅ ☀️ 4 °C

Dat is pokken heb je de waterpokken...geen koorts geen hangerig kind maar ow wat een jeuk...en daar kan je niet van slapen...je was zo verdrietig en zo boos...dat ik je maar even een filmpje heb laten kijken om je wat rustig te maken...werkte prima dat wel was alleen half 3 in de avond..voordeel is wel is lekker met mama in een bed op zolder slapen....en wat ben je dan lief 🥰❤❤️‍🩹Baca lagi

• Sinterklaas thuis en op school

2 Disember 2022, Belanda ⋅ ⛅ 0 °C

Wat gaaf was dit....en niet alleen voor Amara..lekker daggie meteen z'n alle vrij...en we gaan de stad in...want er is altijd wat te doen met sinterklaas op komst....bij zijn huis in de stad kon je hem groeten en mag je een speurtocht doen...ijverig begint ze er aan..mama snapt het niet helemaal. En we lopen terug voor uitleg...door oud collega begroet en geholpen..na inleveren gaan we naar huis en in spanning wachten we...want als je het antwoord goed had kon de sint wel eens langs komen🥰 Amara zegt hij komt vast bij mij want ik ben heel lief geweest in volle overtuiging....en wat blijkt staat hij toch zomaar op de stoep....dat was even spannend maar ow wat gaaf.Baca lagi

• Waterratje

20 Disember 2022, Belanda ⋅ 🌧 9 °C

Vorige week bij de kijk zwemles van Amara geweest. Rugslag zonder bandjes.

• Kerst

26 Disember 2022, Belanda ⋅ 🌬 8 °C

Kerst wat was je weer gezellig...heerlijk gegeten..kinders allemaal oud genoeg dat je der niet constant bij hoeft haha..en weer veel cadeautjes...eerste hebben heerlijk met ons gezinnetje gevierd

• Oma wat staat daar?

2 Januari 2023, Belanda ⋅ 🌧 8 °C

Ik sla de krant open en Amara vraagt: Oma wat staat daar?
    Omdat ze al kan lezen, eerst de losse letters, later maakt ze er het woord van, laat ik haar de tekst lezen.
    Lula da Silva ingehuldigd.
    Amara zegt er gelijk achteraan: dat is een president.
    Hoe dan?!?!?
    Kan ik zien aan het plaatje.
    Nou ja zeg.
    Heel bijzonder, ze kan niet uitleggen waarom ze dat ziet maar ik vind het heel bijzonder dat ze dat aan het plaatje kan zien.

• Topper

11 Januari 2023, Belanda ⋅ ⛅ 9 °C

Ik ga naar buiten mama..oké lieverd wat ga je doen dan!..Ik ga de speeltuin opruimen...Lekker kind😍..Papa heeft handschoenen voor der gekocht en een grijp tang..helemaal trots!

• Deel 2

16 Januari 2023, Belanda ⋅ 🌧 4 °C

Super gezellig uit eten ...het restaurant zwlf was niet veel🤣 maar de beste pizza bakker maakte het! en het was super gezellig...zondag brunch bij Van der Valk Eindhoven JAM JAM ...dat was echt heerlijk en wederom super gezellig.!Baca lagi

• Dat staat vast

16 Februari 2023, Belanda ⋅ ☁️ 7 °C

Ik zeg het iedere x ...Ik neem je een x op want hoe dankbaar en lief je altijd bent...zo zul je vast niet altijd blijven (al gaan we ons best doen natuurlijk hahaha)....maar voor later schat !! Ik heb je opgenomen...dit zeg je bijna elke dag wel🥰...en dan is het altijd een strijd wie er meer van wie houd...zoveel als dat je het niet kan beschrijven en triljoen veel...dito schat voor altijd en altijd...Baca lagi

• Papa is de beste

26 Februari 2023, Belanda ⋅ ☀️ 1 °C

Boven, beneden, boven, beneden. Mama ik vind beneden slapen lekkerder..maar schat je heb geen bed om er onder te slapen, af wisselen mag je wel doen en we kunnen hem omdraaien als je wilt. Alleen kwamen we al snel tot de conclusie dat dat niet handig was want waar moeten al je boeken dan?
    Oké denk!,ja er zijn ook gordijnen! nou leuk doen we dat. Uiteindelijk heeft papa dag vrij en een super leuk idee bedacht een echte hut...uiteraard alles samen doen. Zwart is krijtbord.

• Zo lief

3 Mac 2023, Belanda ⋅ ☁️ 7 °C

Vandaag heb ik om 9.30 een afspraak bij de logopediste. Amara is gisteren komen logeren, ze gaat daarom maar mee naar de logopedie.
    Tijdens de hele sessie is ze aan het tekenen en laat zich niet horen.
    Zo lief!!!
    Na afloop mag ze een sticker uitzoeken.
    Omdat ze al kan lezen kiest ze de sticker waar op staat: Ik ben een KANJER.
    En dat vind ik ook. 😘

• Boswachter Tim

15 Mac 2023, Belanda

Soms mag je in de ochtend als je je eten op hebt nog even tv kijken...looneytoons komt vaak langs, en boswachter Tim beestenbrigade ook. Een super leuke man die met kinderen een buiten bingo doet. Ik dacht laten we eens gek doen en jullie aanmelden. Dus we moesten even een filmpje maken...of het gelukt is geen idee we zullen het mee maken..We krijgen van zelf wat te horen...Wij hebben ons best gedaan in iedergeval.Baca lagi