Off to Calgary ✈️
July 24 in Canada ⋅ ⛅ 30 °C
Mini Reis het mau wieder turbulent gstartet - irgendwie hani da chli äs Händli derfür…
Das Ganze het scho 2 Tag vorem Flug agfange, woni gmerkt ha, dass mis ETA no nid bewilligt isch worde undRead more
Calgary - Jasper 🚐
July 25 in Canada ⋅ ⛅ 22 °C
Mis Gepäck isch auso tatsächlech ahcho (juhuu!) und d‘Maylea het mi am Flughafe ufgablet.
Da dr Ethan am Tag derna zrüg uf Australie isch gfloge hei sie es Airbnb gha wo ig nätterwis ou no äRead more
Rain, Rocks & Canadian Wildlife
July 27 in Canada ⋅ ☀️ 19 °C
Mini ersti Nacht im Van hani guet überstange und mir si bi Sunneschiin erwacht. Dr Campingplatz isch aber so semi gsi, es het 1. ke Duschi gha u wägeme Stromusfau schlussändlech ou ke fliessendsRead more
vo Hudson‘s Hope nordwärts
July 29 in Canada ⋅ ☁️ 13 °C
In Hudson‘s Hope heimers rächt gmüetlech gno und nid mega viu gmacht. Es het ir Nacht und am Morge gschiffet und darum heimer nid gross ä Aktivität plant gha.
Mir si de nachem Zmorge is StedtliRead more
Digital Detox, Pit Toilets & Hotsprings
July 31 in Canada ⋅ ☁️ 20 °C
Mir si ufem Alaska Highway witer i Norde gfahre und d‘Infrastruktur isch hie nid unbedingt uf viu Mönsche usgleit. Es vergöh drum guet und gärn mau 72h ohni fliessends Wasser und ohniRead more
Welcome to the Yukon!
August 1 in Canada ⋅ ☁️ 21 °C
Mir si hüt Namitag guet in Watson Lake und somit wieder ir Zivilisation und im Yukon ahcho. Ungerwägs hei mir no d‘Smith River Falls und dr Whirlpool Canyon besichtigt und ä Bison Familie amRead more
Morley Lake & Atlin
August 3 in Canada ⋅ ⛅ 17 °C
Da mir gester am Morge üse Platz mit gfüut 7‘000 Mugge hei teilt heimer üs derzue entschiede im „Städtli“ öpis z‘ässe statt üsi Campingchuchi füre z‘schrisse.
I „Andrea‘sRead more
Emerald Lake, Carcross Desert & Bennett Beach
August 4 in Canada ⋅ ☁️ 18 °C
Hüt Morge simer vo Atlin uf Carcross gfahre - Carcross steit für Caribou Crossing. Mir hei dänkt, ds sig es ähnlechs „verlassnigs“ Städtli wie Watson Lake aber hei relativ schnäu gmerkt,Read more
Welcome to Alaska!
August 6 in the United States ⋅ ⛅ 16 °C
Gester am Morge hei mir zämepackt und si übere White Pass vo Carcross nach Skagway gfahre - d‘Ussicht isch spektakulär gsi und mir hei langsam verstange, wieso die Lüt aui dr Wäg uf CarcrossRead more
Haines & GRIZZLIES! 🐻
August 7 in the United States ⋅ ☁️ 15 °C
D‘Fähre vo Skagway isch schnäu und ribigslos gange und mir si nach ca. 1h guet uf dr angere Site vom Kanal ahcho.
In Haines heimer üs ä vollusgstattete RV Park für guets Gäud gönnt, dass mirRead more
ä Bootsfahrt nach Juneau 🐋
August 9 ⋅ ☁️ 14 °C
Eigentlech hei mir nur zwöi Nächt in Haines wöue blibe, wäg üsem Usflug am Suntig sis de total vier worde.
Am Samstig hei mir drum bi nid so guetem Wätter chli müesse Zyt vertribe u si amRead more
Kluane Nationalpark 🏔️
August 11 in Canada ⋅ ☁️ 19 °C
Gester si mir vo Alaska wieder zrüg uf Kanada gfahre. Mir hei üs scho uf die nätte Kanadier*inne gfröit, aber dr Herr ar Gränze isch eher unfründlech gsi.
Üses Ziel isch Haines Junction gsiRead more
Whitehorse & tschüss Maylea ❤️
August 13 in Canada ⋅ ⛅ 21 °C
Nach dere länge u asträngende Wanderig heimer am Mittwuch afang mau usgschlafe u si gmüetlech i Tag gstartet. Mir heis gnosse, dass d‘Sunne wieder mau het gschune und dass es tatsächlech ohRead more
Vancouver - big city life
August 14 in Canada ⋅ ☀️ 25 °C
Im Flüger bini am Notusgang ghocket und ha drum gäbigi Beifreiheit chönne gniesse - us Tüpfli ufem i isch nachem Sandwich no äs warms Cookie serviert worde. 😍 Mi Flug isch auso sehr agnähmRead more
Stanley Park
August 15 in Canada ⋅ ☀️ 23 °C
Hüt bini quasi dr ganz Tag einisch rund ume, zwüschine quer düre, immer wieder ufe und abe u hin u här düre Stanley Park gloffe und voilà, das di d‘Föteli dervo. 😁
Ide meisteRead more
No meh (Buckel)wale & North Vancouver
August 16 in Canada ⋅ ☀️ 24 °C
Ig ha rächt lang überleit obi nomau (gnue) Gäud fürne Whale Watching Tour söu zahle wöui uuuunbedingt Orkas ha wöue gseh. Buckelwale si oh sehr toll, aber besser aus in Alaska wirds äuäRead more
Vancouver - Amsterdam - Thun ❤️
August 18 in Switzerland ⋅ 🌧 21 °C
Am Morge vo mire Abreis hani wöue usschlafe aber es het scho wieder öper am 08:00 z‘Gfüeu gha, sie müess ize z „grosse“ Liecht alah.. 🫠
Item, ig ha de mini Sache zämepackt und uschecktRead more