Hele leuke stad, waaraan we veel goede herinneringen hebben. Maar het verkeer is ook altijd errug druk. Vanwege de wegwerkzaamheden op de route naar de veerboot van Puttgarden, gaan we dit keerもっと詳しく
Kijk, we zijn bijna op het eiland Fyn correctie Sjæland, via De Grote Beltbrug. Nog 144 km te gaan.
Een lange rit, maar het ging allemaal voorspoedig. Geïnstalleerd op camping Fredensborg en met de fiets naar het meer. Lekker pastasalade gegeten op de vlonder. Vorig jaar zaten we hier ook 😉!
Opもっと詳しく
Jullie zijn sinds gister wel bekend met het fenomeen "regen". Bij ons is het ook op komst. Gelukkig konden we vanochtend alles nog droog inpakken en staan we nu in rij 10 voor de veerboot naarもっと詳しく
Vanaf de haven bij Kattvik wandelen we langs het kiezelstrand richting de granieten klippen van Hovs Hallar. In het begin miezert het wat en lopen we langs mooie weekendhuizen. Het gaat steedsもっと詳しく
Regen, regen, regen... gelukkig treffen we een parkeerplaats met overdekte tafels. Ideaal voor een broodje en een crackertje met jam van ... Hannie. De lekkerste jam die we kennen 👏👏👏
De regen die gister in Nederland viel, is nu in Zuid Zweden. Poeh, wat een water! We zijn net geïnstalleerd op Kustcamp Gamleby. Hier zijn we in 2001 ook een keer geweest. Grappig. We herkennenもっと詳しく
Tot ver in de nacht heeft het geregend, wat goed te zien is!
Gelukkig is het nu droog en maken we nog een rondje over de camping. We vinden onze "oude" plekje aan het water met de steiger... én de 10もっと詳しく
旅行者Goede reis! Veel plezier!
旅行者Hyvä matka! 👍😃
旅行者Kiitos!