• We vertrekken van Schiphol naar Dubai

13. februar 2017, Holland ⋅ 🌙 1 °C

Juist terug van Gran Canaria heb ik een volledige dag om in te pakken, dat is geen probleem.
    Het weer is ongeveer hetzelfde als in Las Palmas de GC 14° tot 26° dus het worden ook min of meer dezelfde kleren. Wassen evt strijken en inpakken.
    Om half één nog een goede steak met frietjes eten en dan naar Zaventem waar we om zes uur bijeenkomen om de bus naar Schiphol te nemen.
    Omdat er niet duidelijk een bijeenkomst plaats was aangegeven stuurde ik Dirk op zoektocht nadat we de auto op P 1 geplaatst hadden.
    Algauw vond hij de bus naast de drop off zone.
    Tegen 16u was iedereen aangekomen en vertrokken we voor een rit van 2,5u naar Schiphol, een rustige rit met een mooie ronde zon boven de nog besneeuwde velden tussen R'dam en A'dam.
    Ik had me nog niet gerealiseerd dat ik in het bezit was van een Eticket en keek een beetje uit naar een vertegenwoordiger van De blauwe vogel. In zo'n grote hall zou het wel hopeloos kunnen zijn, maar toen iedereen al snel de juiste Incheckbalie op de borden had zien staan moest ik gewoon maar volgen.
    Omdat ik alleen ben ging het inchecken vlug en was ik ook al rap door de zeer efficiënte veiligheidscontroles. Het boarden begint om 21.10 dus nog 3u zoek te maken, eerst een hapje eten en dan wat wandelen langs de winkeltjes, het lukt mij wel!
    Tussen haakjes het eten was peperduur en de smooty een beetje zuur!
    Van de vlucht kan ik nog niets meedelen want dat is overnight