Puerto Las Nieves

Vandaag gaan we nog eens op uitstap naar Puerto las Nieves.
Het is mooi weer en we genieten van de mooie vergezichten zowel op de kust als over de bananen plantages.
Gewoonlijk stappen we van de busLeia mais
Avenida Maritime

Vandaag een beetje rustdag, s middags Pollo asado dus kip van t spit, die wordt hier gebraden met lekkere kruiden erin gestoken en is veel smakelijker dan bij ons!
Na de middag even langs de avLeia mais
Een kalme dag

Mijn tanden brug is terug gelost dus weer naar de tandarts, ik krijg een afspraak om 3,30u en dus is het een hele rustige dag want we kunnen niet echt weg.
Wat zitten op terras soms zelfs wat zonnenLeia mais
Nieuwe bezoekster

Wat vroeger opstaan dan gewoonlijk en om 7,15u bed uit, vlug ontbijten en naar de bus 60 van 8,15u die naar de luchthaven rijdt om Veerle af te halen.
De vlucht had geen vertraging en omdat er weinigLeia mais
Een gewone dag

In de voormiddag window shoppen met Veerle, de temperatuur is goed en er is geen wind maar ook geen zon.
We gaan wokken en hebben zoveel gegeten dat we blij zijn om siësta te kunnen houden op terras,Leia mais
Arucas

Veerle slaapt hier goed en heeft geen last van nachtlawaai of de donderende zee maar ze is wel om 5 of 6u klaar wakker! De gewoonte van thuis vroeg op te staan.
Er is regen voorspeld en we besluitenLeia mais
Zon! En El Confital

eindelijk zon vanaf het opstaan tot zonsondergang.
Dus genieten we van een gehuurde strandstoel die hier maag 2,5€ kost voor een hele dag.
‘S middags worden we binnen geroepen voor het middagmaalLeia mais
Drukke zondag

Het ziet er een mooie dag uit, de zonnebedden worden op strand gezet en er is geen wolkje aan de hemel. Op onze weer-app zien we wel dat er wind en later tot 90% regen wordt gegeven maar we denken datLeia mais
Zonnekloppers

Ja, die storm was dus vannacht! Veerle is er wakker van geworden en die slaapt normaal heel vast. Fluitende wind, grote golven en dreigende nacht luchten.
Dirk en ik hadden de fluitende wind welLeia mais
Laatste dag in Las Palmas

Een zonnige dag voorspeld en zo is het ook, laatste dag!
Een kleine wandeling, zonnen tot we gaan lunchen in ‘Casablanca’ waar Dirk en ik ook op 14 feb waren gaan eten, het was daar lekker enLeia mais
Viajante
Lekker!!