FindPenguins
    • Montag, 29. August 2022
    • ⛅ 24 °C
    • Höhe über NN: 9 m
    • PortugalPraça De Táxis Do Machico32°43’1” N  16°45’54” W
    Východ slunce z naší terasy (7:03 hod.)
    Naše ubytování u Čechů - Villa SciroccoRenča s pláží v Machicu za zádyMy v MachicuNaše letadlo už přilétá!A... naviguje ho k nám ženská na podpatcích!Čekáme na nastoupení do našeho letadla

Machico a odlet domů

29. August 2022 in Portugal ⋅ ⛅ 24 °C

Ráno jsme vstali, nasnídali se, dobalili si a kolem desáté si věci nechali u domácích, aby si mohli uklidit. Pak jsme se vydali do Machica, přilehlého města, které jsme celkem opomíjeli.

Stihli jsme procházku po pláži, svačinu na lavičce, procházku historickým centrem i kafe v kavárně. ☕ Na třetí hodinu nás čekal u vili odvoz na letiště, takže po rozloučení s domácími, jsme už za čtvrt hodiny byli v odbavovací hale.

Přílet našeho letadla jsme sledovali z terasy (na stání nám ho navedla paní v podpatkách). Natankovali ho, naložili nám zavazadla a na čas (po čtvrté) jsme vzlétli. Za letu to trochu házelo, ale do Prahy jsme dorazili včas - v půl jedenácté večer. 🛬

Náš domluvený odvoz nás hned vyzvedl a v 0:50 jsme odemykali doma dveře. Všichni, celí, ve všemi zavazadly, po nádherné dovolené... 🏠

Übersetzung anzeigen
    Gefällt 0 mal