September 2016 - juni 2017
 • Day282

  Kuala Lumpur

  June 28, 2017 in Malaysia ⋅ ⛅ 30 °C

  Als afsluiter kozen we een mooie Airbnb in een appartementsblok op de 34e verdieping, inclusief een infinity pool op het dak. We bezochten een groot vogelpark en gingen decadent een cocktail drinken in een skybar.

  Helaas zit onze reis er voorlopig op, vanavond nemen we het vliegtuig richting Brussel. Tot snel :)!Read more

 • Explore, what other travelers do in:
 • Day278

  Melaka

  June 24, 2017 in Malaysia ⋅ ⛅ 30 °C

  Melaka is een historisch stadje dat in de 17e eeuw door Nederlanders werd bestuurd. Aangezien we de bezienswaardigheden na twee uurtjes al gezien hadden, vulden we onze tijd met lekker eten, shoppen, kaarten, de cinema en de kapper (zie voor en na)

 • Day276

  Singapore

  June 22, 2017 in Singapore ⋅ ⛅ 28 °C

  Singapore is de meeste propere, moderne & gestructureerde stad tot nu toe. Een aangename afwisseling na 9 maanden in het toch wel chaotische Azië :). In het ArtScience Museum had Miel een interessante conversatie met robot Nadine!

  (Merci aan Laura V voor de schone foto's!)

 • Day271

  Perhentian Islands

  June 17, 2017 in Malaysia ⋅ ☀️ 19 °C

  Op het kleinste van de twee idyllische eilanden spraken we af met Maarten en Laura, met wie we de komende 2 weken samen zullen reizen. Samen stonden we doodsangsten uit op de "Big Wagon" en gingen we snorkelen en duiken. We zagen een gigantische schildpad en zwommen tussen de haaien.

 • Day265

  Koh Lipe

  June 11, 2017 in Thailand ⋅ 🌙 22 °C

  Dit paradijselijke Thaise eiland ligt op amper een uurtje varen van Langkawi, en konden we dus niet overslaan. Samenvatting van onze week: snorkelen in het helderblauwe water, chillen aan parelwitte stranden en goedkope cocktails drinken!

 • Day258

  Langkawi

  June 4, 2017 in Malaysia ⋅ ⛅ 27 °C

  Het eiland Langkawi had heel wat moois te bieden. Vanop de 'Skybridge' hadden we een prachtig uitzicht op de omgeving (en de toegang tot het 3D museum was inbegrepen). In de mangroves zagen we (enorm veel) arenden, slangen, vissen, ... En ook de stranden mochten er zijn! Aangezien het een dutyfree eiland is, konden we genieten van keigoedkope Belgische biertjes :).Read more

 • Day255

  Georgetown

  June 1, 2017 in Malaysia ⋅ ⛅ 31 °C

  Op het eiland Penang geraakten we niet verder dan de stad Georgetown. We vonden namelijk een straatkatje dat ten dode opgeschreven was en besloten haar te verzorgen. Tussen het verzorgen door verkenden we de straten van Georgetown die versierd zijn met coole streetart. Omdat reizen met een ziek katje helaas onmogelijk is, besloten we haar naar een shelter te brengen. Daar vond ze gelukkig al snel een pleegmama!Read more

 • Day252

  Cameron Highlands

  May 29, 2017 in Malaysia ⋅ ⛅ 20 °C

  In de Cameron Highlands genoten we van het koelere klimaat (eindelijk eens niet voortdurend zweten) en de prachtige theeplantages. We stopten ook bij een van de vele aardbeienkwekerijen en een tuin vol insecten.

 • Day249

  Taman Negara

  May 26, 2017 in Malaysia ⋅ ⛅ 26 °C

  Van een hypermoderne stad naar het oudste regenwoud ter wereld. Het verschil kon niet groter zijn! We verkenden de jungle via een nachtwandeling, we bezochten een lokale nomadische stam en we liepen op de 40 meter hoge canopy walkway.

 • Day246

  Kuala Lumpur

  May 23, 2017 in Malaysia ⋅ ⛅ 27 °C

  Ondertussen zijn we aangekomen in Maleisië. De hoofdstad van het land kon ons alvast enorm bekoren: gigantische skyscrapers, oude koloniale gebouwen, mooie parken, gezellige markten, abnormaal grote malls, een smeltkroes aan culturen, heerlijk eten, ... Eén van de hoogtepunten was een bezoek aan Bukit Nanas, een oud stuk regenwoud in het midden van de stad.Read more