🛫Brussel-Chicago-Houston-Guatemala🛬

Overnachting bij Celine & Jesse in Leuven de nacht voordien.
❣️
Vlucht: 590€ met een 100€ check-in bagage
Vlucht van Brussel naar Guatemala met 2 overstappen. (Via United Airlines)
1.Läs mer
Overnachting bij Celine & Jesse in Leuven de nacht voordien.
❣️
Vlucht: 590€ met een 100€ check-in bagage
Vlucht van Brussel naar Guatemala met 2 overstappen. (Via United Airlines)
1.Läs mer
Goodmorning Antigua! 🌄
Een echte jetlag heb ik niet maar het tijdsverschil zorgt ervoor dat ik al vroeg wakker was (rond 6u). Toch nog wat proberen slapen en om 7u naar het ontbijt gegaan. Bij MayaLäs mer
Hobbitenango, de efteling In Guatemala 😅
Na de Uberrit van ong. 25min kwamen we aan. We boeken onze entreetickets en kregen echt een pretpark gevoel met magische sfeermuziek op de achtergrond. EenLäs mer
Na ons uitstapje keerden we terug naar de stad voor een lekkere lunch bij Samsara. Super leuk vegan restaurantje.
Na een kleine siesta in het hotel maakten we ons klaar voor de wandeling naar CerroLäs mer
Eindelijk is het zover! Een hike naar de actieve Fuego vulkaan op de Acatenango vulkaan. Een spuwende vulkaan van dichtbij zien.. iets waar ik al heel lang naar uitkeek. Fuego is de 3de hoogsteLäs mer
Voor een extra 200Q kan je nog verder hiken naar de 'ridge' van Fuego. Een iets pittigere hike die je eerst van het basecamp op Acatenengo naar beneden loopt om dan weer te klimmen vanaf de voet vanLäs mer
Om 4u ging de wekker af en om 4u20 startten we aan onze hike naar de top van Acatenango voor een zonsopgang met zicht op Fuego.
Vanaf het basecamp hadden we ook al prachtig zicht om de uitbarstendeLäs mer
Om 8u30 vertrokken we met z'n allen terug naar Soledad. Ik kreeg te horen dat op mijn eigen tempo de terugweg mocht doen dus die kans liet ik niet liggen. Ik had superveel energie en het voelde voorLäs mer
De shuttlebus van Antigua naar Panajachel was ong 3u onderweg. Ik was dus net op tijd voor de laatste boot van Panajachel naar San Marcos waar ik voor 3 nachten verbleef in Eagle's nest. EenLäs mer