• Den 12 morske akvarium

December 31, 2016 in Singapore ⋅ ⛅ 24 °C

Akvarium vraj najvacsie na svete s cca 100.000 rybami (800 druhov) bolo prijemnym spestrenim. Bohuzial naladu kazili miliony ludi a z tych este velky pocet nevychovani Indovia a hlavne ich ryciace, pistiace a vsade sa tlaciace deti... Nie dost, ze je to cierne ako cigan, este sa to tak aj chova. No obcas sa treba riadne ovladat.
    V kazdom pripade videli sme ryby vsetkych velkosti, tvarov, farieb i vzorov. Tiez meduzy, slimaky, kraby a inu haved a dokonca dvoch krmiacich potapacov medzi desiatkami zralokov.
    V namornom muzeu to bohuzial nehol ziaden zazrak, ale bola tam aspon zopar obrovskych makiet lodi..
    Cele sa to koncilo nejakym pokemonosialenstvom za "len" 40 dolarov (asi 25eur) naviac, ktore sme odmietli do tychto zltych potvor investovat.

Z mojho pohladu prvy a posledny krat investujem do takejto fishZoo. Tie ryby tam podla mna trpia, takze odmietam nieco take financne podporovat. Pri tom hluku Indov totiz trpi cokolvek v blizkom okoli a tie ryby neustale atakovane bleskami fotoaparatov a infracervenymi zameriavacmi uz musia byt z toho vsetkeho pekne na nervy...