Pa Pa Šírava

Minus 10 dni do odletu.
Pomaly sme sa odstahovali zo Siravy a chystame sa na svoju mesacnu dovolenku. Danka uz tyzden bali, Tomco este nema ani kufor a ja klasicky nestiham - este tolko veci som chcelRead more
Minus 10 dni do odletu.
Sedime vedla vrtule. 3x bezpecne sa necitime ked sa cele lietadlo roztrasie a to sme este len nastartovali. Po chvili sa roztoci vrtula a nejako zahadne vibruje, netoci sa v jednej rovine, nakoniecRead more
Po pristati prebehneme zopar chodbiciek, nejako poriesime letenky, ked tu Tomco zahlasi, ze lietadlo odlieta o 16:35 pricom je asi 16:20 a my strateni dakde v utrobach letiska.
Dako sa mi to nezda, zeRead more
Dobre, ze sme nesli az na to Fidzi. Sme este len v polke cesty a uz ma vsetko boli.
Na letisku v Dohe sme nakoniec nasli nejake lehatka, vraj "quiet zone". Hned za nimi detske preliezky s nejakymRead more
Po prilete do Krabi prechadzame okolo nejakej Thajcanky, ktora drzi v ruke napis s mojim menom.
Skadial ho mohla vziat, o co ide, preco sa o mna zaujimaju (ja som nikde svoje meno nedaval). PostupneRead more
Sli sme s taxikom, ktory riadil thajcan, ktory nerozumel ani slovo po anglicky. Autu sa rozpadavala prevodovka aj ked inak bolo luxusne s wifi na palube.
Najzaujimavejsi bol asi vystup, ked chcelRead more
Ranajky sme zhltli (obdivovali sme thajsky pasovy grill, na jednej strane vlozis na druhej vypadne opecene) a hor sa objavovat obchodne ulicky, nakolko tu je cely cas zamracene a dokonca aj dazd.Read more
Na dnes sme naplanovali celodenny motorkarsky vylet k Hot spring waterfall a Emerald pool a kedze po vcerajsku som sa uz necitil ako ten truhlik motorkar z filmu "Policajna akademia", tak uz to slo naRead more
Vcera vecer sa Tomco s Dankou vybrali na thajsku masaz. Ja som ledva zil, pokusal som sa pisat na blog a pripravovat program na dnes. Dosli v euforii, zda sa ze obaja maju bolest radi ;) az tamRead more