Večerný Siem Reap
December 25 in Cambodia ⋅ ☁️ 27 °C
Večer ideme do mesta, ktorého centrom preteká úzka riečka. Okolo nej miliarda stánkov, fastfoodov, ľudí sediacich na nábreží. Všetko vysvietené a atmosféra pre mňa ťažko k niečomuRead more
December 25 in Cambodia ⋅ ☁️ 27 °C
Traveler
Ta svetelna vyzdoba je tam celorocne?
MilanMyslim, ze ano. Nebavi nas vsetko fotit, ale tych svetielok a nasvetleni tam bolo milion, kazda streetfood restauracia to dotvarala. A do toho fakt niektore auta maju "tuning" a chodia miesto bielych svetiel s fialovymi, alebo modrymi a pod. No a kedze tie pravidla techn. stavu vozidiel su tu zjavne uplne ine, tak akosi auticko vyzdobis, rozsvietis, take mas... A ze ta kreativita ludi je tu sialena.
MilanA inak nemame to nafotene, ale niektore deti tu pobehuju v santovskom oblecku. My s Dankou sa varime vo vlastnej stave a tie deti oblecene v cervenom kozuchu az po zem a na hlave ciapka... Aj ked pre nich zapadne vianoce nie su sviatok, zjavne ako sme postrehli v mensej miere v thajsku "zneuzivaju" niektore prvky vianoc a pravdepodobne sa obdarovavaju darcekmi. Urcite je tu duch vianoc a zapadna vyzdoba ovela viac pritomna ako v thajsku, ale stale hovorime o nejakom zanedbatelnom mnozstve ludi.