Štedrý deň je v Thajsku deň ako každý in

Môžete robiť čo chcete, ale tú atmosféru ako doma to mať nebude. A kto nedokáže mať vianoce bez tej atmosféry, tak pre neho dovolenka na vianoce v exotike 🏖🏝 naozaj nie je.
Ráno maLeia mais
Ráno maLeia mais
ViajanteTomco, a kde je opis tvojho vyletu na pevninu? Tam si nedostal ziaden darcek? predsa, pevnina nieje ostrov kde "nic" nieje a vianoce byvaju stedre aj ked nieje stedry den :)
Viajantetak ci tak, vdaka za prispevok Tomco!
MilanUž píšem asi šiesty komentár a potom to vždy zmažem, takže asi nakoniec len som rád, že sa nakoniec Tomčo obetoval a napísal príspevok. Aj keď som váš verný čitateľ, ktorý doslovne ani nespí a čaká na nové zážitky, tak prvoradé je vytvoriť si tam čo najlepšiu atmosféru a užívať si ju... za mňa ja prežijem aj bez každodenných príspevkov, hlavne si to tam užite. P.S. pre mňa sú (alebo boli) Vianoce v Thajsku práve o tom, že žiadne neboli a to bolo perfektné aj keď na štedrú večeru u Pata a Mata v Krabi (keď počas obsluhy jeden čašník od prehnanej snahy až doslovne odpadol) asi nezabudnem nikdy...