• Oeps, band kapot 🚲🔧

June 21 in Italy ⋅ ☁️ 33 °C

Remco stapte vanochtend op de fiets voor een mountainbiketocht. Het begon met het stijl omhoog fietsen (1.100 hoogtemeters) van de berg naast de camping.

Met zijn E-MTB ging dit als een zonnetje. Helemaal in vergelijking met de strijdende gravelbikers die hij onderweg fluitend inhaalde.

Ik heb uit betrouwbare bron dat het mooie uitzichten waren, maar dat je ook goed kon zien dat de storm had huisgehouden. Echter, de omgewaaide bomen en weggevaagde paden maakte het alleen maar leuker.

Helaas pindakaas maakte een scherpe rots 2 flinke scheuren in Remco zijn achterband, waardoor hij de laatste 5km moest teruglopen.

Meinou was tijdens het avontuur lekker aan het rommelen op de camping. Bij terugkomst hebben we gegrild, een verkoelende duik in het zwembad genomen, taartjes gegeten en de avond voor de camper gechillt.

Het is trouwens echt een mooie camping, zelfs het sanitair is smaakvol en luxe. Onze camper vinden ook veel mensen mooi. Een overbuurman heeft er zelfs al meerdere fotosessies van gemaakt, waaronder de afsluitende foto van deze post.