• Crêt de la Neige 1.720 m.

September 2 in France ⋅ ☁️ 21 °C

Vi havde spottet en langstrakt ryg fra vores top i går, der ragede op uden træer på. Det var toppene; Le Reculet og Crêt de la Neige, som faktisk er de højeste i Jura-massivet, så turen i dag blev også lidt længere end bare en træningstur! Næsten 13 km og 980 højdemeter. Men vi ville gerne over træerne for at få udsigt igen, og det er der altså ikke så mange steder i Jurabjergene, at man kommer. Næsten hele de to timer vi vandrede opad i morges var på en smal, mørk skovsti i stejlt terræn. Ude af skoven var der dog flot udsigt. Det var ikke helt så klart som i går, så Mont Blanc lå i skyer, men vi fik i hvert fald testet benene - og de holdt - og turen ned var på en bredere sti og i mere åben skov, med mange små lysninger. Så det var lidt mere hyggeligt! Og så havde vi parkeret cyklerne ved vejen ca 2 km fra hvor vi holdt med Passepartout og startede turen, så det stykke kunne vi spare fødderne og trille afsted på cykel. Det var ret genialt!

Vi kørte tilbage gennem landsbyen Mijoux, hvor vi gik en lille tur, inden vi fortsatte op til passet Col de la Faucille, hvor vi holder for i nat. I morgen har vi hviledag og besøg med venner på programmet!