• Videre gennem Mauriennedalen

September 12 in France ⋅ ☀️ 15 °C

Vi kørte ned til Mauriennedalen igen i morges, for at ordne praktiske ting (tanke gas, købe ind, fylde vand og tømme toilet mm), og så ellers bevæge os videre op gennem dalen.

Vi gjorde et stop i Modane, hvor Jacky er født og vokset op, og i dag tog vi os tid til at cykle rundt i byen, så han kunne gense alle stederne; hvor han havde stået på ski, fisket efter fjeldørreder, solgt ost på markedet og haft en barndomsflamme (forelskelse)!

Vi cyklede op forbi hans gamle hus, og denne gang bankede han også på ved nabohuset, hvor han vidste at sønnen stadig bor, men som vi aldrig har truffet hjemme. Og i dag var han (Mimi) sørme der, og blev vældig glad og overrasket over at se Jacky. De skulle til et bryllup i eftermiddag, men ellers måtte vi endelig komme forbi en anden gang!

Om eftermiddagen fortsatte vi så helt op til den sidste landsby i dalen; Bonneval-sur-Arc. Det er næsten som at komme hjem, når vi kommer herop. Vi kan sidde her fra vores parkering og kigge på gletscherne på de høje toppe, høre murmeldyrene fløjte på skråningen bag os, og gå en tur gennem den gamle landsby, hvor de altid har travlt med at restaurere stenhuse. I morgen er vi klar til at vandre igen!