• Fødselsdag og besøg i Sigoyer

September 28 in France ⋅ ☀️ 23 °C

Mandag var det Jackys fødselsdag, og vi havde aftalt at mødes med Pierre og Francoise og spise sammen. Det gjorde vi på restauranten “Le Jump” ved flyvepladsen i Tallard. Den ligger ret fint oppe på en terrasse med udsigt lige ud til landingsbanen, hvor der er livlig trafik med små propelfly i alle størrelse og farver, svævefly og faldskærmsudspringere der lander. Det var dog ikke fordi, at vi havde givet Jacky et faldskærmsudspring eller noget i den retning i fødselsdagsgave! Men for 10 år siden fik han jo en svæveflyvetur fra samme sted!

Om eftermiddagen kørte vi så op til Sigoyer (7-8 km) ovenfor Tallard, og tilbragte resten af mandagen, tirsdag og onsdag formiddag hos Pierre og Francoise. Det er som altid nogle dejlige dage, hvor vi slapper af og føler os hjemme. Vi så billeder fra deres forårstur (med campervan) til Grækenland her i april/maj måned, og snakkede naturligvis om Grønland før og nu.

Om tirsdagen kom Eloïse, som vi plejer at besøge i Gresse-en-Vercors, forbi, da hun havde været på vandretur ved Mont Viso. Vi havde skrevet sammen de sidste par dage om at mødes, og nu blev det så i Sigoyer!