TJ Camper, Hedensted

Så er vi klar til eventyr, med vores helt nye Globe-Traveller Explorer XS. Vi pakker, kører sydover og lærer hinanden (camper og os) at kende! Overnatter på autocamperplads i SchleswigRead more
Besøger Björn og Ingrid i den hyggelige lille landsby Warngau. Udveksler minder fra Grønland, og får rejsetips til Dolomitterne.
Fra Warngau kører vi af småveje ind i Østrig og videre forbi Innsbruck mod Brennerpasset til Italien. Med kurs mod Brunico og østpå til Dobiacco, hvor vi overnatter på campingpladsen Lago DiRead more
Kigger på kort, og tænker at vi skal starte lidt roligt ud, med at vandre gennem en dal ind til hvor man kan se de meget berømte Drei Zinnen. Det viser sig at være en lidt lang tur gennem dalenRead more
Fra parkeringspladsen vandrer vi op til Rifigio Col de Varda og videre af rute 117 gennem et par pas til Rif. Fonda-Savio. Det er stejlt og flot! På afstand tror man ikke, det er muligt, men på deRead more
Vejrudsigten siger én dag mere med godt vejr her i området, så vi kører forbi Corvara og til den næste landsby Colfosco, hvor vi parkerer ved en skilift, og vandrer opad gennem dalen tilRead more
Vi kører tilbage til motorvejen og vestpå mod Brescia. Derefter Piacensa, mod Turino og ned til Cuneo. Fra Cuneo kører vi mod vest og efter Vinadio op til passet Col de la Lombarde og ind iRead more
Regnvejr, lyn og torden om natten og morgenen. Vi bruger formiddagen på at arbejde lidt, da der både er strøm og wi-fi på campingpladsen! Går en tur i landsbyen om eftermiddagen, hvor det klarerRead more
Vi vandrer en fin rundtur fra Beuil, gennem sæterlandskaber, lidt skov, og med udsigt til de højere fjelde i Mercantour. Ca 16 km i alt. Se vandreturen i detaljer påRead more
Vi forlader Beuil og kører gennem nabobyen Valberg til Guillaumes og derfra op mod Entraunes og Col de la Cajolle. Vi har udset os en rundtur der starter i passet, så vi er så højt som muligt iRead more