Widok na Pacyfik
August 2, 2018 in Peru ⋅ ☀️ 27 °CLes tortuguitas bungalows - bajkowe miejsce nad oceanem. Choć kiedy dotarliśmy tam taksówką z Talary, oboje z Wojtkiem mieliśmy nietęgie miny. Uliczka z zaschniętej gliny, baraki z gliny/Read more
Po śniadaniu z widokiem na Pacyfik rozpoczynamy zwiedzanie. Przed wejściem do bungalowów wita nas wielki znak: agencja turystyczna "David Tours". Licząc na anglosaskie korzenie właścicieli ufnieRead more
Oprócz wrażeń podróżniczych, Los Organos również niestety zapewnił nam krótki kurs jak raj zamienić w piekło. Czwartkowej nocy do snu kołysały nas fale przyboju, a w piątek o 22 ze snuRead more
Pobudka o 7 rano - i wyruszamy na bezkrwawe łowy wielorybnicze. Jesteśmy z siebie dziko dumni bo udało się nam wynegocjować 25% niższa cenę (oczywiście po hiszpańsku, w liczebnikach jesteśmyRead more
- 6 Uhr Pick up am Hotel
- Fahrt nach Los Oreganos zum Hafen
- Abstecher zu alten Ölplattform wo Seelöwen rumhängen
- Kreuz und quer fahren bis wir zwei Wale finden. Mehrere Sichtungen aber ohneRead more
You might also know this place by the following names:
Los Organos