Journée de transport 1

Nous sommes au port à 7h30 comme prévu pour prendre notre barco rapido pour Yurimaguas, seulement celui-ci aura 1h de retard.
Pour rentrer dans le bateau : c'est la guerre. Il n'y a pas de placesRead more
Pour rentrer dans le bateau : c'est la guerre. Il n'y a pas de placesRead more
Two days here, one on the boat, waiting for him to leave.
Very hard to get when they leave though, we grabbed an other boat some minutes before he left, because our's wasn't leaving anymoreRead more
Gisteravond om half elf met de bus naar Tarapoto. Eerst zo veel haarspelden dat je niet kunt slapen omdat je anders uit je stoel rolt. Toen sliep ik bijna: muziek aan. Toen half uurtje geslapen:Read more
Heute bin ich im Dschungel angekommen und habe mir direkt eine Hängematte besorgt und ein Ticket auf dem Frachtschiff nach Iquitos.
Nun hängt mein "Bett" bereits dort, auch wenn ich erst morgen aufRead more
Dat gaat dus niet.
Vanochtend hebben we een uur moeten wachten tot dat onze rit van Tarapoto naar Yurimaguas vertrok, de auto of bus moet namelijk altijd vol zitten. Dat betekent dat je soms echtRead more
4 jours de bateau Yurimaguas -> Iquitos
Départ de Yurimaguas à bord de l'Edouardo 9, avec comme coloc des poules ! Et dans une moindre mesure des vaches et des cochons sur le pont extérieur.
You might also know this place by the following names:
Yurimaguas, YMS, Юримагуас, PEYMS
C'est apparemment très chaud !! Courage.