• Glad midsommar!

June 24, 2022 in Italy ⋅ ⛅ 28 °C

Felicia åkte mot flygplatsen redan fyra imorse. Hon skulle hem och fira midsommar sa hon. Märklig typ det där 🤣

Själv fortsätter jag min resa på egen hand igen. Efter att tagit gott om tid på mig att sova ut och sen packa om min väska lite smartare var det dags att ge sig ut på stan för en sista sniff av Rom. Fontana di Trevi fick bli motivet för min midsommarhälsning till de hemma i Sverige som håller på att duka fram sillen och koka nypotatisen.

Medan jag stod där i solen och bara iakttog allt från den fantastiskt vackra fontänen till horderna av turister och de stackars poliserna som likt badvakter på Bråhögsbadet försöker tillrättavisa de dumskallarna som klättrade på stängslet, lutade sig mot fel vägg eller på något annat sätt bröt mot reglerna så uppstod plötsligt ett enormt jubel. Det visade sig att vi fick bevittna ett live frieri. Det var lite cute faktiskt.

För min del går färden vidare till Siena via Florens för nya äventyr. Glad midsommar på alla. Idag firar vi att det bara är 183 dagar kvar till julafton 😜