FindPenguins
  • Регистрация
Показать на карте
  • P travelZwarte WoudP travel
    • Показать поездку
    • Добавить в корзинуУдалить из корзины
    • Поделиться
    • суббота, 12 августа 2023 г., 15:49
    • ☀️ 23 °C
    • Высота: 4 м
    • НидерландыWoubrugge52°9’60” N  4°38’9” E

Inpakken en voorbereiding

12 августа 2023 г., Нидерланды ⋅ ☀️ 23 °C

Tijd om alles in te pakken en klaar te maken voor de reis.

Dit jaar 2 weken Duitsland. Eerste week in het zwarte woud. Vlakbij de hoogste berg van het gebied de Feldberg (1.493 meter hoog). Hier lekker rustig aan doen en het gebied verkennen. Plan is om de Feldberg te hiken en de watervallen te bezoeken.

2e week is weer de week van Gamescom. de grootste beurs van Europa. ehmm van de Wereld (dit jaar). Weer hallen vol nieuwe en aankomend spellen, merch, cossplayers en meer. Weer het vaste adres van Udo (de eigenaar) waar we vaker hebben gezeten. Weer met een aardige grote groep van 8 mensen.

Wel heb ik een uitdaging dit jaar. Door het vele trainen voor de OMNK's en andere wedstrijden heb ik mijn lichaam tot het uitserste gedreven, en kan daardoor overbelast. Ik kan op het moment niet veel meer fysiek inspanning hebben als ik normaal gewend ben. Dus belangrijkste woord van dit jaar is RUST.

Ik heb er zin in. Eerste keer kamperen in Duitsland voor meer dan een dagje, de cultuur en landschap zien en vooral lekker goed bier. Laat de reis maar beginnen!

Посмотреть перевод
    Ann Hoefnagel

ПутешественникLeuk Patrick ga proberen jou te volgen

12.08.2023ОтветитьПереводить
    Ann Hoefnagel

ПутешественникWens je een avontuurlijke reis🏕️🚘

12.08.2023ОтветитьПереводить
    Otje B