Inpakken en voorbereiding

Tijd om alles in te pakken en klaar te maken voor de reis.
Dit jaar 2 weken Duitsland. Eerste week in het zwarte woud. Vlakbij de hoogste berg van het gebied de Feldberg (1.493 meter hoog). HierLeia mais
Lunchtijd!

Onderweg even lekker eten en een smoothie. Nog 2 uurtjes rijden tot de eerste nachtstop.
Volg de Rijn?

Lekker rustig wakker worden, goed ontbijten en dan inpakken en gaan! Het is eindelijk tijd om te vertrekken richting zwarte woud.
Rond half 11 vertrokken vanuit het dorp. Nederland ging lekker rap,Leia mais
Wil je nu het slechte nieuws?

Na een slechte nachtrust door warm klam weer rustig opgestaan. Broodjes uit de smartphone laadkast gepakt en bij de buurvrouw op de stapel pallets gaan zitten.
Gister avond ontmoete ik deLeia mais
Vandaag ga ik naar....

Vandaag ga ik naar bed. Ja je leest het goed. 2 dagen rijden, tent op/afbreken moet ik bijkomen.
In de ochtend had ik geen broodjes gereserveerd dus kijken wat er over is (bijna alles wasLeia mais
Freiburg bezoeken

Eens even ov kaart gebruiken voor Freiburg te bezoeken.
Ik zag kinderen door de water kanalen in de straten bootjes heen en weer trekken.
chatGPT:
De houten bootjes die kinderen door de watergangenLeia mais
Chillen bij het zwembad

Helaas niet het zwembad van de camping maar het alternatief die we gratis in mogen.
Op naar Freiburg

Rustig wakker worden, ontbijten, opfrissen, baardje bijwerken. En tas inpakken voor Freiburg.
Ov tijden gecheckt. De app van db gedownload want Google was niet duidelijk genoeg. En lopen naar hetLeia mais
Chillll!

Vandaag luid gewerkt door kerk bel die om 7 uur af ging. Lekker wakker worden (grrrrr). Lekker dan maar nog half proberen te slapen en daarna ontbijt.
Omdat ik gisteren best actief ben geweestLeia mais
Wat mooi berglandschap

Wat is het zwarte woud groen en heerlijk om doorheen te rijden. Om elke bocht weer mooi uitzicht.
De Betovering van de Triberg Watervallen

De watervallen van Triberg zijn gelegen in het Zwarte Woud van Duitsland. Ze staan bekend als de hoogste watervallen van het land, met een totale hoogte van ongeveer 163 meter verdeeld over zevenLeia mais
Watervallen en vogels

Brrr was een koude nacht. Temperatuur is goed gezakt vannacht. Bij het winkeltje hadden ze weer de lekkere bruine pompoenpitten broodjes. Maar ook viel me op een ander soort brood citroen brood. WasLeia mais
Hoogtepunt van vandaag

De Feldberg, met een hoogte van 1.493 meter, is de hoogste berg in het Zwarte Woud in Zuidwest-Duitsland.
Rodelen!

De Hasenhorn Rodelbahn in Todtnau van ongeveer 2,9 kilometer lang.
Wat helaas erg druk. Kost ongeveer 1,5 uur wachten boven voordat je naar beneden kon. Dit voornamelijk omdat mensen veel remde.Leia mais
Ik ga omhoog en snel terug naar beneden

Vandaag is de perfecte dag voor het hiken van de veldberg. Is licht bewolkt wat maakt dat ik niet in de brandende zon loop. Licht aan het eind van de ochtend vertrokken naar de berg. MooieLeia mais
Camping Kirchzarten het was me weer

Camping Kirchzarten het was me weer een heerlijke tijd. Het is erg warm geweest in het zwarte woud. Weer waarschuwen elke dag voor hitte en onweer. Maar zeker een heerlijke plek geweest.
VandaagLeia mais
Op naar Keulen

Vannacht slecht geslapen. Was warm en klammig weer. Door de kerkklok weer wakker gemaakt.
Rustig ontbeten en de tent opgebroken. Vandaag heeft de camping gratis koffie door een barista in deLeia mais
Phantasialand!

Lekker dagje achtbanen en andere (water) attracties
Het park heeft enkele indrukwekkende records op zijn naam staan. De achtbaan "Taron" staat bijvoorbeeld bekend als een van de snelsteLeia mais
Dagje Phantasialand en der Griek

Vandaag waren de heren Mark en Jeffrey eerder opgestaan dan de rest om ontbijt te halen. Na ze terug waren ontbeten en naar Phantasialand gereden.
In Phantasialand alle achtbanen langs, water banenLeia mais
Gamescom wildcard dag!

En weer bij gamescom!
Gamescom is een jaarlijkse vakbeurs voor videogames die plaatsvindt in Keulen, Duitsland. Het is een van de grootste game-evenementen ter wereld, met aankondigingen,Leia mais
Gamescom

Vandaag gamescom! Omdat het de wildcard dag is. Deze tickets werden verloot dus moeilijk verkrijgbaar. Maar we hebben genoeg te pakken gekregen.
Om 13 uur mocht er naar binnen. Wat games gespeeldLeia mais
Lekker hoofd leeg zwemmen

Lekker moment voor mezelf pakken om te gaan zwemmen in het Bosbad.
Rustig aan

Vandaag een rust dag voor mij. Ik wordt al met hoofdpijn en misselijk wakker. We ontbijten wat later dan de rest van de dagen.
Er gaat een deel van de groep naar Keulen om te shoppen en terrasje teLeia mais
Tweede gamescom dag

Vandaag goed geslapen maar misselijk en met hoofdpijn wakker geworden. Heb met de groep afgesproken dat ik zelfstandig naar gamescom ga als ik mijn daar goed genoeg voor voel.
Björn en John blevenLeia mais
Terug naar huis

Wakker worden, ontbijten en starten met opruimen en inruimen van de auto. Ik heb de auto uitgeruimd om mensen mee te kunnen nemen voor gamescom en Phantasialand.
We stappen in de auto van Bjorn enLeia mais
ViajanteLeuk Patrick ga proberen jou te volgen
ViajanteWens je een avontuurlijke reis🏕️🚘
ViajanteRustig aan dus!