• Hello party people! This is your Captain

March 21, 2023 in the Netherlands ⋅ ☁️ 15 °C

Welcome aboard 333travel airways, After Take Off we will pump up the Soundsystem,

Cause we’re going to! .....

Terwijl de lekkere muziek steeds iets harder uit de speakers knalt en het uitloopt tot een groots feest hebben wij ook voor jullie weer wat broodnodige informatie verzameld over onze geplande escape weg van de realiteit! Wij willen jullie met deze mail alvast voorbereiden op een aantal dresscodes. En natuurlijk doen we ook meteen extra ons best om de toch al aanwezige spanning nog wat verder op te schroeven!

In deze mail kunnen jullie je ook weer helemaal storten op alle verborgen boodschappen die je leiden naar dat ene antwoord maar pas op dat je er niet in verzuipt! 1 ding kunnen we wel zeggen het is in ieder geval geen Thailand. Is het dan misschien Zeebrugge, wie zal het zeggen! Het is jullie verder helaas gewoon nog niet uit te leggen.

Na dit kletspraatje volgt nu het broodnodige advies omtrent dresscodes, kleding, outfits, jouw persoonlijke stilo en verzin ze zelf maar verder.

Ons toch wel enigszins bindende advies is om te zorgen dat je een “feestelijke” witte outfit meehebt waarin goed de voetjes van de vloer kunnen.

“Note to self: Pas op dat je met zo een besmettelijke outfit aan niet zomaar opeens een broodje gitaar staat te eten. Wit en vlekken combineren niet zo goed namelijk en gitaar spelen kan ik al helemaal niet.”

Ook is een setje (lies)laarzen, ook wel waterdicht schoeisel genoemd geen overbodige luxe om mee te nemen, jullie weten per slot van rekening nog niet wat de zaterdag je gaat brengen ;-) Dit allemaal nog even los van het weerbericht tegen die tijd natuurlijk, het zou zomaar al kunnen sneeuwen tegenwoordig... Ook is minimaal wat schoon ondergoed en een paar sokken geen overbodige luxe natuurlijk maar dat weet iedereen al, toch… Toch?

En dan de laatste hint welke gaat over deze betreffende e-mail, 1 van de bovenstaande zinnen heeft 3 “willekeurige” letters teveel. Streep ze weg en jij bent de enige met het antwoord op die ene vraag! Waar gaan we heen?

We eindigen ons verhaal dan ook weer met een mooi stukje muziek van onze playlist

Whoah, we're going to …..
    Whoah, back to the island
    Whoah, we're gonna have a party
    Whoah, in the Mediterranean Sea

De feestcommissie,

Waar dromen nog steeds werkelijkheid worden!