- Mostrar viaje
- Añadir a la lista de deseosEliminar de la lista de deseos
- martes, 23 de mayo de 2023
- ☁️ 17 °C
- Altitud: 7 m
Países BajosAlphensche Wetering52°7’46” N 4°39’25” E
Another one rides the bus, Another one..

Another one rides the bus, Another one rides the bus!
And another comes on and another comes on
Another one rides the bus
Hey, she's gonna sit by you
Another one rides the bus.
Heb jij al je favoriete meezingers in de fingerspitzen en zing jij al als een nachtegaal? Dan kun je waarschijnlijk jouw geluk niet op! Maar op pure passie kom je ook ver al zing je zo vals als een deur. Terwijl we langzaam dichter bij onze eindbestemming komen bereikt ons feestje langzaamaan ook het hoogtepunt. Voordat we nog 1 stop maken om daadwerkelijk tot de orde van de dag over te gaan willen wij jullie nog wat hints en wat nieuwe informatie geven! Ik begreep namelijk dat iedereen goed op mijn mails ging, en aangezien we toch alvast de toon door willen zetten, we are going to spice up your life!
Aangezien er zoveel vragen over het weer en het soort kleding voorbij zijn gekomen hier nog wat meer informatie vanuit ons. Meer kunnen we er ook niet over zeggen!
Vorig jaar was het op onze eindbestemming een kleine 20 graden. Maar zoals we ook hardhandig geleerd hebben door Corona. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst! Als we wel een poging doen en de global warming incalculeren komen we op een gemiddelde van 21,2 graden de dag dat wij aankomen als we voorzichtig positief zijn. Dit met een afwijking van 10 graden naar beneden en een kleine offset naar boven moeten we goed zitten tussen de 12 en 26 graden celsius! Een gerichter kledingadvies kunnen we nu niet geven helaas, kleed je licht zomers en zorg dat je iets van een vestje hebt zodat je warm blijft als de wind wat opsteekt is het advies.
Neem daarnaast ook de nodige zwemkleding mee je weet namelijk maar nooit wat we nog gaan doen tijdens onze getaway!
Om een kleine subtiele hint te geven hier een verhaal wat mijn vriend ChatGPT ervan heeft gemaakt zonder hints te geven zegt het zelf! Welke informatie haal jij hier uit?
Er was eens een groep enthousiaste collega's die een mysterieus bedrijfsuitje gepland hadden. Ze wisten niet waar ze naartoe gingen, maar de voorbereidingen waren in volle gang. Banden werden opgepompt en de juiste kleding verzameld. Een bijzonder avontuur stond op het punt te beginnen….
Op een dag, terwijl ze naar de wolken staarden, merkten ze op hoe de vormen leken te dansen op het ritme van de muziek. Ze besloten hun camera's te pakken en dwaalden af naar het land van... De zonnestralen reflecteerden op het wateroppervlak, waar de vissen samen feestvierden.
Al voortbewegend door het landschap, waar de kleur van de bestemming zich als een oranje sluier over het land had verspreid, ontdekten ze een verborgen schat. Een doos vol herinneringen, gevuld met souvenirs uit vervlogen tijden. Deze schat bevatte de essentie van de plek waar ze naartoe waren gekomen, een reis die voor altijd in hun harten gegrift zou blijven.
Ik moet zeggen als je er een goede schep Jomanda zout overheen gooit en daarna nog een schep of 40, kun je hier best cryptisch uit aflezen wat er “deels” staat te gebeuren!
En om even goed af te sluiten met mijn stem als een nachtegaal en het ritme van een uit de maat dansende olifant.
De feestcommissie,
Waar dromen nog steeds werkelijkheid worden!Leer más