• Nog een paar nachtjes slapen!!! kedeng..

September 6, 2023 in the Netherlands ⋅ ☀️ 29 °C

Nog een paar nachtjes slapen!!! kedeng kedeng!

Let's come together Right now.

Hier nog even wat extra kleine mededelingen nu ons uitje dichter en dichterbij komt!

ben je snel wagen, bus, zeeziek denk aan wagen pilletjes!!!! En laat het ons weten zodat we je op de juiste plek kunnen zetten waar je er het minste last van hebt 😉

Overigens is een combi van bovenstaand ook zeker mogelijk binnen ons vervoersbeleid! Succes alvast met de strijd tegen de misselijkheid. Hier last van hebben is zeer vervelend maar zorg dus dat je zelf spullen bijhebt hiertegen. En qua zitplek komt het goed. Geef het alvast aan bij ons en we houden er rekening mee.

Daarnaast willen we het ook graag weten als er mensen met allergieën zijn. Laat dus even wat waar je echt niet tegen kan dan zullen we hier ook nog extra rekening mee proberen te houden.

Wij hebben er heel veel zin we hebben een goed gevuld programma! Zoals iedereen weet vertrekken we om 14:00 dus wees niet te laat op kantoor de 15e! Verder gaan we niet teveel verklappen behalve dat het een onvergetelijk uitje gaat worden wat ons betreft.

De feestcommissie,

Waar dromen nog altijd werkelijkheid worden!