• When you're on a holiday!

24 août 2023, Pays-Bas ⋅ ☁️ 18 °C

Omdat er zoveel vraag is naar meer duidelijkheid over ons uitje, hieronder een aantal feiten. Doe er je voordeel mee en wordt ook iets wijzer over onze mogelijke bestemming!

We sluiten vrijdag 15 september om 14:00. We verwachten dat iedereen die die dag werkt dit alvast vanuit kantoor doet. Daar we ook vanaf hier zullen vertrekken met ons vervoersmiddel. Zorg dus allemaal dat je uiterlijk om 14:00 op kantoor bent als je niet werkt die dag.
    Voor vrijdagavond kun je gewoon enigszins casual/nette kleren aan. Extra opdoffen mag maar wordt zeker niet verwacht.
    Zorg dat je voor zaterdag overdag lekker zittende kleding aanhebt waarmee je actief kunt doen. Dus ook niet te nette schoenen aan!
    In de avond is het feest dus zorg dat je witte feestelijk outfit klaarligt! Met wit bedoelen we vooral ook lichte kleuren. En minimaal 1 wit/licht ecru kledingstuk wordt zeer gewaardeerd! (overigens is het een 10 minuten lopen waarbij hakken niet werken dus zorg voor plat schoeisel of blote voeten met de hakjes in de hand)
    Zondag ben je rond 13:00 weer terug op kantoor. En kun je even rustig bijkomen zodat je maandag weer kan knallen 😉
    Zwemkleding mag je thuislaten. Tenzij je een hele vroege vogel bent en zin hebt om minimaal een 20 minuten te lopen.

Daarnaast nog een globaal kledingadvies over het weer. We zullen dus veel op pad en ook buiten zijn. Het weer hebben wij helaas geen invloed op dus zorg dat je ook wat warme kleding zoals bijvoorbeeld een (vest) meehebt. Als voorspelling kun je het beste gewoon het klimaat van het Noorden van Nederland aanhouden tegen die tijd.

Qua spullen kan alles opzich mee dus koffers of tassen of je hele beauty case is geen probleem. Je moet het alleen wel zelf meezeulen 😉

En om weer even met een vrolijke noot af te sluiten! En de laatste hint: We brengen Thailand een klein beetje thuis.

When you're on a holiday, You can't find the words to say
    All the things that come to you, And I wanna feel it too
    On an island in the sun, We'll be playing and having fun
    And it makes me feel so fine, I can't control my brain
    En savoir plus