FindPenguins
    • Assistance
    • Suivez-nous
  • Inscrivez-vous
Afficher sur la carte
  • P travelCorfu (Griekenland)
    • Afficher le voyage
    • Ajouter à ma liste de choses à faireSupprimer de ma liste de choses à faire
    • Jour 8
    • mardi 13 août 2024
    • ⛅ 27 °C
    • Altitude: 4 m
    • Pays-BasPolder Oudendijk52°9’60” N  4°38’9” E

Op naar huis

13 août 2024, Pays-Bas ⋅ ⛅ 27 °C

De transfer was weer voor het ontbijt, dus we hadden de dag ervoor meloen en koekjes gehaald om de ochtend wat beter door te komen.

Op het vliegveld begon het lange wachten. We hebben ongeveer 45 minuten buiten gewacht omdat de terminal vol was. Daarna stonden we binnen nog in de rij voor het inchecken.

Onze vlucht was vervolgens vertraagd, en we misten ons opstijgslot, dus het schoot niet echt op. Terwijl we wachtten op het opstijgen, hebben we Mario Kart gespeeld. We waren aan elkaar gewaagd, want het eindigde steeds in een gelijkspel.

In Nederland ging alles soepel. De koffers kwamen snel op de band, en de bus naar Alphen stond al klaar. Bij Auke hebben we nog een biertje gedaan en daarna ging iedereen naar huis.

Het was echt een toffe week, druk en warm. Het was de hele week zeer warm, met weer code geel of oranje. In die week is de groep echt vrienden geworden. Misschien ga ik nog eens een keer weg met deze groep.
    En savoir plus

Voir la traduction