Ssst
August 6 in the Netherlands ⋅ 🌙 17 °CTerwijl ik de buurt zich klaar maakt om te gaan slapen wordt het voor mij tijd om wakker te worden.
Een deel op het station andere bij het herenhof
Ja, het vliegtuig gaat vroeg. Om kwart voor 2 in de ochtend gaat de wekker. Een soort van ontbijt naar binnen werken, de koffer en tas pakken, en op de fiets naar Auke. Fiets in de schuur zetten enRead more
Vandaag was een rustdag. We hebben 's ochtends lekker rustig ontbeten. Daarna zijn Auke en ik langs de supermarkt op de boulevard gelopen, terwijl de dames rustig zaten te ontbijten.
Na het inslaanRead more
En bar gevonden in de hoekje. Goede spring rotsen, duikplank en hoop vissen om goed te kunnen snorkelen.
Vandaag hebben we een dagje getoerd in het noorden van Corfu. De quads die we gisteren gereserveerd hadden, hebben we opgehaald.
Bij het ophalen werden de quads nog even snel opgepoetst voor deRead more
Wat een parkeerchaos! Het kostte flink wat moeite om een plek te vinden. De stad heeft echt iets leuks, met allemaal kleine straatjes vol winkeltjes. Het beklimmen van het fort was leuk, maar wel netRead more
Eerste keer zwemmen voor vandaag. En wat een mooie baai hebben we weer gevonden