• Dagje (relax) zwemmen

19 April, Sepanyol ⋅ ⛅ 23 °C

Heerlijk, uitslapen! Na bijna tien uur in coma te hebben gelegen, hadden de anderen al ontbijt gehaald en kon ik zo aanschuiven.

De dames hadden een massage geregeld bij het zwembad. Auke en ik zijn lekker in een boek gedoken aan het zwembad. Voordat de massages begonnen, kwam de grote man van de animatie langs om te vragen of we waterpolo wilden spelen. Dat hoefde hij geen twee keer te zeggen. We hebben bloedfanatiek de bal uit elkaars handen gegrepen en elkaar kopje-onder geduwd om maar te kunnen scoren. De man van de animatie, die net zo groot en breed was als de doeltjes zelf, deed ook mee.

In de late middag hebben we de shuttlebus naar het strand gepakt en zijn we de zee in gedoken. Na een uurtje zonnen hebben we bij het strand gegeten in een verrassend goede strandtent.

We zijn naar boven gelopen, omdat de shuttlebus niet meer ging. Het was een tocht van twee kilometer met een hoogteverschil van 160 meter. Helaas was Maaike 's avonds door iets niet helemaal lekker geworden. Dus Auke, Kaylee en ik hebben lekker spelletjes gespeeld terwijl Maaike uitrustte.
    Baca lagi