• De natuur in

April 20 in Spain ⋅ ☀️ 21 °C

Na het ontbijt hebben we onze spullen gepakt om te gaan wandelen in een duingebied. We moesten naar de plaats naast ons lopen, wat betekende dat we ongeveer honderd hoogtemeters naar beneden moesten, grotendeels via trappen.

Daarna hebben we bus 33 naar Playa del Inglés genomen. Daar bevindt zich een beschermd, groot zandduingebied waar een wandelpad doorheen loopt. Het was een mooi gebied en door de redelijke wind die er stond, waren er prachtige zandverstuivingen te zien.

Aan het einde van het pad, op de boulevard bij de Mac, hebben we wat gedronken en een hapje gegeten om weer wat vocht binnen te krijgen en de maag te vullen.

We zijn met de taxi terug naar het appartement gegaan. De bustijden waren niet echt gunstig, waardoor we schatten dat het anders ongeveer twee uur zou kosten om terug te keren.

's Avonds hebben we gegeten in een restaurantje bij het winkelcentrum achter ons. Later was er een dansoptreden en karaoke als entertainment. Vandaag gaan we op tijd slapen, want morgen moeten we vroeg op.