• Day 4

Fijne verjaardag!

April 21 in Spain ⋅ ☀️ 22 °C

Vanmorgen werden we wakker gemaakt door de dames die zingend de slaapkamer binnenkwamen. Vandaag moesten we er vroeg uit, want we moesten om acht uur buiten staan voor de transfer naar de surfschool. Bij de surfschool hebben we wetsuits gepast en zijn we met de bus naar het strand gegaan.

Op het strand kregen we een warming-up en instructies over de basishoudingen, waarna we de zee in gingen. We begonnen met peddelen, zodat we op de juiste manier de golf op konden komen om vervolgens meegetrokken te worden naar het strand. Vandaag was de stroming erg sterk en werd er extra goed op ons gelet. Het is me zelf gelukt om op mijn knieën te zitten en later een paar seconden te staan. Het was echt een leuke ervaring.

Terug bij het appartement hebben we wat gegeten en zijn we lekker het zwembad ingegaan. De vrouw die massages geeft had tijd, dus ik heb een schouder- en rugmassage gehad. De dames laten natuurlijk geen gras over groeien dat ik jarig ben en hebben de animatie ingelicht. Dus werd er weer "Lang zal hij leven" gezongen en kreeg ik een flink stuk taart.

's Avonds hebben we gegeten bij een Mexicaans restaurant om de hoek. Dit was echt lekker, denk ik het beste eten op het eiland tot nu toe. Daarna zijn we lekker op tijd naar bed gegaan, want iedereen was moe.