Vliegtuig staat al klaar
Welkom in Budapest
May 21, 2022 in Hungary ⋅ ⛅ 26 °C
Start van de vakantie
May 21, 2022 in Hungary ⋅ ⛅ 25 °C
Vandaag op tijd op want ik ga vliegen met 5 vrienden naar Budapest.
7 uur wakker geworden en goed ontbeten. Koffer laatste check en op naar de bus naar Schiphol. In de bus kwam ik de eerste 3Read more
Muziek fontein
May 22, 2022 in Hungary ⋅ ⛅ 22 °C
Water toren beklimmen
May 22, 2022 in Hungary ⋅ ⛅ 24 °C
Dag 2
May 22, 2022 in Hungary ⋅ ⛅ 21 °C
Na een onrustige eerste nacht rustig ontbeten met wat verse broodjes. En daarna in de hoofdstraat een cappuccino gedronken.
Ik had voorgesteld naar het Sziget eiland vandaag te gaan. Op het eilandRead more
Langs de grote markthal
May 23, 2022 in Hungary ⋅ ⛅ 22 °C
Paleis van de president
May 23, 2022 in Hungary ⋅ ☁️ 23 °C
Net tijdens de wisseling van de wacht
Ruine pub
May 23, 2022 in Hungary ⋅ ⛅ 19 °C
Lekker even biertje drinken
Dag 3
May 23, 2022 in Hungary ⋅ ⛅ 21 °C
Nadat iedereen heeft lekker uitslapen en ontbeten. Zijn we weer met de hele groep op pad gegaan.
Als eerste kwamen bij de grote Markthal. Ondanks er veel is voor touristen staat er ook veel lokaleRead more
Communisme museum
May 24, 2022 in Hungary ⋅ ☁️ 17 °C
Niet het meest vrolijke museum maar wel interessant
Communisme museum en kijken kijken niet
May 24, 2022 in Hungary ⋅ ☁️ 15 °C
Wakker, douchen, ontbijt met als de dagen ervoor.
We dachten om vandaag eens het communisme museum te gaan bezoeken. Het zit eind van de straat zo'n beetje.
Museum was bijzonder. Was nou niet echtRead more
Budapest kasteel
May 25, 2022 in Hungary ⋅ ⛅ 24 °C
Dagje...
May 25, 2022 in Hungary ⋅ ⛅ 24 °C
We gingen proberen het Parlement te bezoeken. Helaas hadden we pech. De tours voor de dag waren al ongeveer uitverkocht voor de dag net als we aankwamen in de ochtend. Ook tours voor deze hele weekRead more
Aquaworld
May 26, 2022 in Hungary ⋅ ⛅ 22 °C
Dagje zwembad (met 11 glijbanen)
Zwemmen!
May 26, 2022 in Hungary ⋅ ⛅ 22 °C
Vandaag naar het zwembad aquaworld. Heb gisteren flinke tijd moeten zoeken hoe het makkelijkste is om te komen met het OV. Maar uitkomen op lijn 14 helemaal uit te rijden met een stukje lopen.
BijRead more
Laatste volle dag
May 27, 2022 in Hungary ⋅ ☀️ 24 °C
Laatste volle dag ging niet goed van start. Door goede avond drinken gebroken nacht en een bloedneus had ik weinig slaap gehad. Hierdoor heb ik mij de rest van de dag ellendig gevoeld.
Rond hetRead more
Wachten op boarding
May 28, 2022 in Hungary ⋅ ⛅ 18 °C
Spannende trip. Kwamen beetje laat achter dat ov ticket verlopen was. Dus we zijn de trein uitgezet gelukkig precies op goede halte. De buschauffeur was lief genoeg om ons mee te nemen. Dus met watRead more