Vliegtuig staat al klaar
Welkom in Budapest
21. maj 2022, Ungarn ⋅ ⛅ 26 °C
Start van de vakantie
21. maj 2022, Ungarn ⋅ ⛅ 25 °C
Vandaag op tijd op want ik ga vliegen met 5 vrienden naar Budapest.
7 uur wakker geworden en goed ontbeten. Koffer laatste check en op naar de bus naar Schiphol. In de bus kwam ik de eerste 3Læs mere
Muziek fontein
22. maj 2022, Ungarn ⋅ ⛅ 22 °C
Water toren beklimmen
22. maj 2022, Ungarn ⋅ ⛅ 24 °C
Dag 2
22. maj 2022, Ungarn ⋅ ⛅ 21 °C
Na een onrustige eerste nacht rustig ontbeten met wat verse broodjes. En daarna in de hoofdstraat een cappuccino gedronken.
Ik had voorgesteld naar het Sziget eiland vandaag te gaan. Op het eilandLæs mere
Langs de grote markthal
23. maj 2022, Ungarn ⋅ ⛅ 22 °C
Paleis van de president
23. maj 2022, Ungarn ⋅ ☁️ 23 °C
Net tijdens de wisseling van de wacht
Ruine pub
23. maj 2022, Ungarn ⋅ ⛅ 19 °C
Lekker even biertje drinken
Dag 3
23. maj 2022, Ungarn ⋅ ⛅ 21 °C
Nadat iedereen heeft lekker uitslapen en ontbeten. Zijn we weer met de hele groep op pad gegaan.
Als eerste kwamen bij de grote Markthal. Ondanks er veel is voor touristen staat er ook veel lokaleLæs mere
Communisme museum
24. maj 2022, Ungarn ⋅ ☁️ 17 °C
Niet het meest vrolijke museum maar wel interessant
Communisme museum en kijken kijken niet
24. maj 2022, Ungarn ⋅ ☁️ 15 °C
Wakker, douchen, ontbijt met als de dagen ervoor.
We dachten om vandaag eens het communisme museum te gaan bezoeken. Het zit eind van de straat zo'n beetje.
Museum was bijzonder. Was nou niet echtLæs mere
Budapest kasteel
25. maj 2022, Ungarn ⋅ ⛅ 24 °C
Dagje...
25. maj 2022, Ungarn ⋅ ⛅ 24 °C
We gingen proberen het Parlement te bezoeken. Helaas hadden we pech. De tours voor de dag waren al ongeveer uitverkocht voor de dag net als we aankwamen in de ochtend. Ook tours voor deze hele weekLæs mere
Aquaworld
26. maj 2022, Ungarn ⋅ ⛅ 22 °C
Dagje zwembad (met 11 glijbanen)
Zwemmen!
26. maj 2022, Ungarn ⋅ ⛅ 22 °C
Vandaag naar het zwembad aquaworld. Heb gisteren flinke tijd moeten zoeken hoe het makkelijkste is om te komen met het OV. Maar uitkomen op lijn 14 helemaal uit te rijden met een stukje lopen.
BijLæs mere
Laatste volle dag
27. maj 2022, Ungarn ⋅ ☀️ 24 °C
Laatste volle dag ging niet goed van start. Door goede avond drinken gebroken nacht en een bloedneus had ik weinig slaap gehad. Hierdoor heb ik mij de rest van de dag ellendig gevoeld.
Rond hetLæs mere
Wachten op boarding
28. maj 2022, Ungarn ⋅ ⛅ 18 °C
Spannende trip. Kwamen beetje laat achter dat ov ticket verlopen was. Dus we zijn de trein uitgezet gelukkig precies op goede halte. De buschauffeur was lief genoeg om ons mee te nemen. Dus met watLæs mere