De omgeving in

Vandaag hebben we in de ochtend een supermarkt opgezocht voor boodschappen voor het eten. In de middag zijn we naar we naar (volgens de TomTom) dichtbijgelegen strand gegaan. Was weinig parkeerplaatsもっと詳しく
Frejus plage

Even lekker de toerist uithangen
Rondkijken bij Frejus

Vandaag was er slecht weer voorspeld dus zijn we een supermarkt in frejus gaan zoeken om eten voor de avond in te slaan. Mega supermarkt die echt bijna alles verkocht in een winkel centrum, we hebbenもっと詳しく
Tweede keer naar het strand

Lekker naar het strand in Frejus
Gesponsord door René

Lekker gegeten bij Les Micocouliers!
Lunapark

Even een rondje gelopen in Lunapark, Patrick is in de Sky Rider gegaan, een hele hoge schommel alsof je vliegt.
Dinsdag

Vandaag hebben we veel gedaan. Eerst zijn we naar het strand in Frejus geweest. Het was een mooi zandstrand en mooi weer, dus hier zijn we een paar uur gebleven. Daarna zijn we weer terug gereden naarもっと詳しく
Laatste dag op Les Phillipons

De laatste dag is aangebroken voor dat we weer terug gaan naar Nederland. In de ochtend zijn we naar Cannes gegaan om daar rond te kijken. Helaas was het met het verkeer niet te doen. We hebben 45もっと詳しく
En weer onderweg naar het noorden

Komt een hoop slecht weer aan dus misschien vanavond slapen in een hotel
Tijd voor lunch

Bij de mac Donalds
1000 km

Nog 1000 km verwijderd van huis!
Tanken en wisselen

Zo tijd om te zoeken naar hotel
Formule 1 hotel

Vanochtend zijn we vertrokken vanuit de camping richting Nederland. Eerst hebben we alles ingepakt en schoongemaakt, toen Patrick brood ging halen zag hij op het nieuws dat het slecht weer gingもっと詳しく
Laatste tolpoort

Vanochtend vroeg vertrokken en nu voor de laatste keer door de tolpoort
Weer in Luxemburg

Met minder dan 400 km te gaan nog naar Alphen aan den Rijn
Even goedkoop tanken

1,214 € per liter daar kan Nederland wat van leren
Rijden door België

Met nog 300 km te gaan rijden we nu door België
Late lunch

Even lekker eten onze magen zijn leeg
Minder dan 100 km te gaan

We zijn er bijna!!!
Weer thuis

Na een lange reis tot vandaag met files maar eindelijk thuis