Klaar voor vertrek

Alles wat we denken nodig te hebben ingepakt en klaar om te gaan. Op naar Kroatië!
Eerste tussenstop

Even een kleine tussenstop in Duitsland! En weer door.....
Lunchtijd

Aankomst bij hotel

We zijn aangekomen bij ons hotel voor de nacht.
Pizzeria & hotel

Zo het eerste stuk van de reis naar Kroatië zit erop. Het was een heel stuk rijden door Duitsland, vooral de wegwerkzaamheden hebben voor wat vertraging gezorgd. Heerlijk gegeten bij een pizzariaLæs mere
Tussenstop in Oostenrijk

Brrr is hier maar 15 graden
Onverwacht naar Italië

Door zware file verwachting in Slovenië van +1 uur een andere route gepakt via Italië
Nog 1 uurje rijden

Aangekomen op de camping

De reis naar park mareda

Vanochtend op tijd opgestaan. Daar lekker stevig ontbeten met bacon, roerei en lekkere broodjes. We zijn rond half 9 weer in de auto gestapt om onze laatste tocht te maken naar de camping.
EerstLæs mere
Eerste keer zee

Vanochtend zijn we ruig wakker geworden door vuilniswagens die langs kwamen om alle bakken te legen. Dat is het nadeel we staan dicht bij een sanitair gebouw. Na de ruwe start zijn we samen naar deLæs mere
De grote verhuizing

Vanochtend kwam weer eens een vuilniswagen langs om glas op te pikken in de ochtend. Dit was over de hele camping te horen. Dus we waren weer op tijd wakker. In de ochtend weer naar de bakker voorLæs mere
Lekker niks doen

Vandaag weer weinig gedaan. In de ochtend weer lekker brood gehaald. Dit keer een stokbrood met zonnebloem pitten.
Na het ontbijt zijn we naar het toeristen informatie bureau gelopen op de campingLæs mere
Onderweg naar Rovinj

Op de boot
Rondleiding in Rovinj

Lekker zwemmen bij de piraten grot

Excursie naar Rovinj

Vandaag zijn we vroeg opgestaan om op tijd in Novigrad te zijn voor de excursie met de boot naar Rovinj. Stipt om 9.00 vertrok de boot, 2 uur later kwamen we aan in Rovinj. De gids op de boot sprakLæs mere
Rustdagje

Vanaag stond er niet veel op de planning, we hebben een beetje bij de tent gezeten en bij de zee. Er kwam tijdens het ontbijt een wandelend orkest voorbij. Nog even wat boodschappen doen bij de LidlLæs mere
Laatste zondag

De laatste zondag is alweer aangebroken dat we hier zijn. Volgende week gaan we weer naar huis. Dus vandaag weer weinig gedaan.
We zijn na het ontbijt bij de zee gaan zitten met een paar stoelen daarLæs mere
In de amfitheater van Pula

Rond lopen in Pula
Even lunchen

Een sandwich met tomaten saus, ham, kaas en champignons
Dagje naar Pula

Vandaag zijn we na het ontbijt richting Pula gereden, dit is een grote plaats een uur vanaf de camping rijden. Parkeerplaats zoeken was even lastig maar uiteindelijk stonden we net buiten het centrumLæs mere
Wasdag

Vandaag moest er kleding gewassen gaan worden want schone kleding raakt nagenoeg op. Dus in de ochtend heeft Patrick een wasmunt gehaald en hebben we na het ontbijt kleding uitgezocht en in deLæs mere