• The Mirage & O at Bellagio

August 24, 2015 in the United States ⋅ 🌙 30 °C

Pred prijezdem do hotelu se stavujeme v Tickets4Tonight (v hotelu Circus Circus, coz je fakt hotel s cirkusovym šapitó) kde prodavaji zlevnene listky na dnesni predstaveni. Takle jsme kupovali listky uz loni a da se par dolaru usetrit. Mame vyhlidnute dve predstaveni. The O v Bellagiu a La Reve ve Wynnu. Obe jsou akrobaticke show od Cirque de Soleil. Na O bohuzel listky nejsou vubec a na La Reve jen drahe ($130) premium tickets. Pani nam radi zavolat primo do Bellagia, ze obcas maji levnejsi listky na den. Volame a dari se nam sehnat listky "jen" za (100 + taxy). Levne to teda opravdu neni, ale zazitek je opravdu neskutecny. Tady je video pro predstavu - http://youtu.be/fRooBviWifQ . A na zivo je to jeste vetsi pecka.

Pri vyzvednuti listku se dozvidame proc byly zlevnene. Je to Limited View Ticket (listek s omezenou viditelnosti na jeviste), normalne tento listek stoji asi o pulku vice. Mame trosku obavu, ale prodej probehl jiz po telefonu a tak nelze vratit. Riskujeme to a po super veceri v brazilskem steak housu (v ramci promo codu na pokoj byl jeste $150 credit na jidlo, nikomu nevadilo, ze cena hotelu bez tax na 2 noci je jen $120) jdeme pesky do Bellagia. Obavy byly naprosto zbytecne. Listek je na levou stranu stredu hlavniho sezeni, do prvni rady za ulicku. V ulicce je male zabradlicko, pres ktere by neprlis vysoky clovek nemusel teoreticky dobre videt. My vidime naprosto skvele a spise si pochvalujeme vyhodny nakup.

Den utekl jako voda a my se dostavame na pokoj po pulnoci. Absolutne zniceni po horkem dni usiname behem peti minut v krasnem pokojicku v 22 patre.