Betlemska kaple
20 de agosto de 2015, Republica checa ⋅ ⛅ 17 °C
Zaciname vylet netradicne v Betlemske kapli na Adelcine promoci!
Odlet z Prahy......
20 de agosto de 2015, Republica checa ⋅ ⛅ 17 °C
..... Maybe later. Posledni vlak do Osla nam odjizdi 40 minut po priletu. Tak uvideme, jestli to stihneme :(
Oslo Airport
21 de agosto de 2015, Noruega ⋅ 🌙 10 °C
Po v krasnych dvouch hodinach jsme v Oslu. 15 stupnu a moc pekne letiste :) jezdi tu rychlodraha :) Tonda Blanik se asi inspiroval tady :p
V letadle byl pasazer, ktery byl alergicky na buraky.Leer más
HTL Karl Johan
21 de agosto de 2015, Noruega ⋅ 🌙 11 °C
Pozde, ale prece. Jsme ubytovani v rozkosnem malem hotylku v centru Osla. Rozkosny je natolik, ze v nem neni misto skoro ani na otoceni :) Cela polni lekarna doletela v pohode! Uvidime co rekneLeer más
Fram Museum
21 de agosto de 2015, Noruega ⋅ ☀️ 22 °C
Proc si nedat do muzea celou lod :)
Po 10 minutach v lodicce jsme dojeli k muzeu, kde maji uvnitr krasnou lod, ktera objevovala severni pol pred 150 lety.
Oslo... Tak trochu jina cenova kategorie
21 de agosto de 2015, Noruega ⋅ 🌙 15 °C
Oslo.... To ti je krasny mesto... Vsechno novy....
Presne tahle replika Saši Mašlana z Pelisku plati v Oslu dvojnasob. Oslo je moderni a zive mesto. Mozna diky tomu, ze je patek, slunce a 25•CLeer más
London
22 de agosto de 2015, Inglaterra ⋅ 🌙 14 °C
Polevka na lestisti za £3 se nam po zkusenostech z Osla zdala jako lacina zalezitost. Obedvame a 3 hodinovy layover ubehne jako voda. Na salonek si ani nevzpomeneme. Prave rollujeme na runwayi aLeer más
Los Angeles
22 de agosto de 2015, Estados Unidos ⋅ 🌙 22 °C
Po narocnych 11 hodinach letu jsme dorazili do LA. Auto nam pujcili to nejvetsi co na parkovisti meli. Pripadam si trosku, jak kdyz jezdim s nakladackem z KIKY.
Chteli jsme jet do nasi oblibeneLeer más
Super 8 - Barstow
23 de agosto de 2015, Estados Unidos ⋅ ☀️ 29 °C
Pekny pokojicek, pohodlna postel, snidane a bazen v cene:) pekna zastavka na ceste do Vegas. Uz zacina byt dost vedro. 35C a slunce sviti.
Vymena auticka
23 de agosto de 2015, Estados Unidos ⋅ ☀️ 40 °C
Po prijezdu do Las Vegas rucicka teplomeru ukazuje 42 stupnu a lehky vetrik ma pocit pusteneho fenu. Cesta, zhruba 2,5 hodky, ubehla v pohode. Je to totiz porad rovne, a kdyz rikam rovne tak opravduLeer más
The Mirage & O at Bellagio
24 de agosto de 2015, Estados Unidos ⋅ 🌙 30 °C
Pred prijezdem do hotelu se stavujeme v Tickets4Tonight (v hotelu Circus Circus, coz je fakt hotel s cirkusovym šapitó) kde prodavaji zlevnene listky na dnesni predstaveni. Takle jsme kupovaliLeer más
Vegas Baby
24 de agosto de 2015, Estados Unidos ⋅ 🌙 33 °C
Zabava ve vegas je opravdu opulentni. Kdyz pominu vsude pritomne hraci automaty, black jacky a rulety, tak se tu clovek muze zabavit napriklad jidlem. Vegas nabizi snad jakekoliv mozne (i nemozne)Leer más
Salt Lake City
25 de agosto de 2015, Estados Unidos ⋅ ⛅ 29 °C
Po zhruba 5 hodinach za volantem prijizdime do Salt Lake City. Cesta je opravdu narocna, jelikoz je to 400 mil rovne. A kdyz rikam rovne, myslim opravdu rovne. Krom cerpani benzinu jsme ani jedenkratLeer más
Idaho Falls
25 de agosto de 2015, Estados Unidos ⋅ 🌫 23 °C
Dneska jsme si opravdu nalozili a spime pouhe 2 hodiny od Yellowstonu. V rizeni jsme se vystridali a ujeli krasnych 650 mil. Zitra je v planu Yellowstone park.
Yellowstone - Part I
26 de agosto de 2015, Estados Unidos ⋅ ⛅ 10 °C
Po klasicke motelove snidani: cream cheese, bagel a cerealie vyjizdime smer Yellowstone National Park. Stavujeme se jeste v potravinach. Bohuzel navstevujeme obri Wallmart (nic mensiho tu nemaji) aLeer más
Yellowstone - part II
26 de agosto de 2015, Estados Unidos ⋅ ⛅ 10 °C
Protoze zazitku z Yellowstonu dneska bylo spousta a na tomto, jinak uzasnem, webu je limit pouze 6 fotek na prispevek tak pridavam "part II". Popis dne je dole:)
Cody, Whyoming
27 de agosto de 2015, Estados Unidos ⋅ ⛅ 16 °C
Rano nas cekal presun zpet do Yellowstonu. Dve hodky jizdy utekly jako voda a dneska cheme objet horni yellowstonsky okruh. Vecer mame v planu rodeo v Cody, Whyoming a tak jsme celou cestuLeer más
Sheridan
28 de agosto de 2015, Estados Unidos ⋅ 🌙 19 °C
Zastavuje v motelu ve meste Sheridan. Vicemene jen zastavime, vyspime se a jedeme dal. Zitra nas ceka Mt. Rushmore!
Jewel Cave, aneb Mnoho povyku pro nic
28 de agosto de 2015, Estados Unidos ⋅ ☀️ 26 °C
Klasicka scena, jak ze spatneho filmu. Slepe plnime rozkazy nasi navigace a tak misto pohodlne cesty po dalnici jedeme k pamatniku Mt. Rushmore po okreskach a lesem. Je to samozrejme v AmerickemLeer más
Mount Rushmore
28 de agosto de 2015, Estados Unidos ⋅ ☀️ 26 °C
Vyjizdime smer Minneapolis, Minnesota. Stravil jsem tam rok na stredni skole a tak jsme se rozhodli, ze navstivime moji hostitelskou rodinu. Je to zhruba 1000 mil. Behem techo 1000 mil neni naprostoLeer más
Red Roof Inn Sioux Falls
28 de agosto de 2015, Estados Unidos ⋅ ⛅ 15 °C
Dneska sme se rozhodli ze to pojmeme lehce, pojedeme jen kratce a vecer si odpocineme. Zase to nevyslo. Bohuzel po ceste z Mt. Rushmore naprosto vubec nic neni a tak jedeme az do 5 hodin vzdalenehoLeer más
Minneapolis
29 de agosto de 2015, Estados Unidos ⋅ 🌙 18 °C
Tak sme dojeli az do Minneapolis. Setkani s rodicema bylo uzasne. Detaily sem dopisu zitra. Zatim jsem doplnil vsechny denicky z minulych dni
Chicago
31 de agosto de 2015, Estados Unidos ⋅ 🌙 22 °C
Ihned po probuzeni jsme si to zacali upalovat smer velke jezera s prvni zastavkou v Chicagu. Cesta byla relativne dlouha a po 6 hodinach (oba sme se vystridali pri rizeni) jsme dorazili primo doLeer más
Niagara Falls
1 de septiembre de 2015, Canadá ⋅ ⛅ 23 °C
Jsme tu! Vice infa a fotek pozdeji
Detroit
1 de septiembre de 2015, Estados Unidos ⋅ 🌙 26 °C
Tak a sme venku z USA. Prislo nam jako dobry napad se jet podivat na Niagarske vodopady. Jedeme z Kanadske strany. Prechod hranice OK. Jen je strasne zajimaji moje dve razitka z Egypta hned za sebou:)

Kamila SemberovaLike 😃