Einde seizoen in Katwijk
November 18, 2017 in the Netherlands ⋅ ⛅ 9 °C
Het seizoen is ten einde, tijd om weg te gaan ,
Bedankt Kattuk
FF wachten nog ....
November 20, 2017 in Malaysia ⋅ ⛅ 31 °C
Vlucht naar Sydney gaat pas 14 uur later, dus mijn tijd hier verpozen
Acclimatiseren is belangrijk
November 21, 2017 in Australia ⋅ ⛅ 23 °C
Strand is dus op loopafstand .... laat die zomer maar komen
Tourtje Sydney CBD
November 22, 2017 in Australia ⋅ ⛅ 21 °C
Vandaag buiig in de ochtend, dus natte start op de OBike huurfiets, het centrum in. Ja , en dan ga je toch de toeristische hoogtepunten bekijken ...
Oa de Royal Botanic Garden
Mijn eigen advies opgevolgd....
November 22, 2017 in Australia ⋅ 🌙 18 °C
.....En een Honda gekocht
Inburgeringstaken
November 23, 2017 in Australia ⋅ ☀️ 25 °C
Een volle dag aan de slag:
Auto registreren , bankrekening , en auto inrichting met behulp van Ikea, K Mart en Decathlon
Daarna relaxen op Bronte Beach
En nu kamperen!
November 24, 2017 in Australia ⋅ ☁️ 23 °C
Naar t zuiden gereden, voorbij Wollongong,
Mooi punt waar meer, rivier en zee samen komen.
Op een camping, dus tentje ook maar even opgezet.
De pelikanen vissen hier samen met de inwoners
Verder langs de kust...
November 25, 2017 in Australia ⋅ ⛅ 20 °C
Heel langzaam langs de kust onder Wollongong,
Het weer is perfect, de zee net wat te koud on te kunnen snorkelen, dus na een half uur afgehaakt . De surfers hebben allemaal een volledig wetsuit aan,Read more
Op naar Jervis Bay
November 27, 2017 in Australia ⋅ ⛅ 20 °C
Het boekje zegt een van de mooiere stukken kust in t zuiden, daar blijkt niets van verzonnen, t is een zondag dus overal erg druk, ik moet mijn best dien om ergens mijn handdoek neer te kunnenRead more
Natuur met een hoofdletter
November 27, 2017 in Australia ⋅ ☀️ 21 °C
Eigenlijk heel gemakkelijk de gratis kampplej gevonden in het bos, zonder gemakken maar met veel ruimte om je heen...Bevalt de eerste nacht zo goed dat ik met de wiki Camps app de volgende opzoek, dieRead more
Route Down South
November 30, 2017 in Australia ⋅ ☀️ 23 °C
2 dagen op t kamp bij Termeil Point gebleven,vanuit daar een beklimming gedaan van Pigeon House Mountain. Vooral de weg ernaar toe was spannend !
Woensdag weer rustig aan op weg, de kustlijn is bedektRead more
Hitte en andere extremen
December 1, 2017 in Australia ⋅ 🌧 17 °C
Gisteren ( donderdag) vanuit Candelo door eindeloze eucalyptusbossen gereden. Verwarrend genoeg heet het er Snowy Mountains. Nou Snowy is het niet, ik houd lastig het rijden vol..., wat heb ik toch?Read more
Update qua route
December 2, 2017 in Australia ⋅ ☀️ 14 °C
Australië gedraagt zich niet helemaal als het hete continent waar t om bekend staat, vanaf Cann River ben ik eigenlijk westwaarts gereden naar Portland, om van daaruit weer rustig aan terug te stekenRead more
Great Ocean Road
December 3, 2017 in Australia ⋅ ☀️ 13 °C
Maar eerst naar Portland, via de korte route(A1) . Onderweg veel fotomogelijkheden , voor als t mooier weer is , nu lekker doorkarren ....
Ik zie een motel welke te koop staat, en maak op de verandaRead more
Melbourne , bliksembezoek
December 5, 2017 in Australia ⋅ ⛅ 19 °C
Vandaag start in Maude, een mooie plek op een heuvel met uitzicht op glooiende heuvels , ook hier weer een goed verzorgde picknickplaats met een hotplate als barbecue. Mijn buren zijn een koppeltjeRead more
Phillip Island, de vogels en de beertjes
December 6, 2017 in Australia ⋅ ☀️ 19 °C
Vandaag dus eindelijk hierheen, vorige week stormde en hoosde het hier ... s morgens eerst maar even goed ontbeten op een picknickplaats , daarna het Koala Conservation centre in. De dieren zijn hierRead more
The River
December 10, 2017 in Australia ⋅ ☀️ 17 °C
Vanuit Phillip Island met een boog om de drukte van Melbourne heen, maar tich bewoonde wereld voor een grote was en wat inkopen. Na een tip v een Nederlandse route gekozen die noordelijk langs deRead more
Way out here
December 12, 2017 in Australia ⋅ 🌙 22 °C
Vanaf Swan Hill de snelweg gekozen die langs de Murray Rivier loopt, zodra die er vanaf wijkt zie je goed hoe droog het land is ( wel/ geen irrigatie ...)
Na een campsite te hebben overgeslagen, (Read more
Sjakie
December 13, 2017 in Australia ⋅ ☀️ 37 °C
Een beetje zielig verhaal dit :
Sjakie werd, toen hij nog maar een paar weken oud was, al door zijn vriendjes voorbij geschoten als zij vliegen probeerden te vangen. In de loop tikten ze hem dan metRead more
The heat is on !!
December 13, 2017 in Australia ⋅ ☀️ 37 °C
Woensdag dus me schrap gezet voor de verwachte hitte, deze kwam dus inderdaad, maar eigenlijk goed uit te houden, met op het heetst van de dag (43graden) de combi rivier, schaduw en een pak van 5 kgRead more
Flying Doctors
December 14, 2017 in Australia ⋅ ⛅ 27 °C
Donderdag een ritje van 280 km naar Broken Hill. De grap is dat je de outback inrijd,de weg is smal, maar nieuw, beter dan ik tot nu toe heb gehad, en er is geen hitte te bekennen, lijkt wel of tRead more
Menidee Lakes
December 15, 2017 in Australia ⋅ ☀️ 22 °C
Vrijdagochtend bezoek aan het visitor centre van de RFDS, leuke info van erg betrokken vrijwilligers, en als het over afstanden gaat ook erg imponerend .
Dan weer de woestijn in naar Menidee Lakes,Read more
On the road
December 18, 2017 in Australia ⋅ 🌙 37 °C
Zaterdag vanuit Menidee via Broken Hill richting kust. Onderweg talloze kleine stadjes waar de klassieke hotels, hoewel fotogeniek , niet veel functie meer hebben.Zondag naar Port Pirie, waar eenRead more
Opal Fever
December 20, 2017 in Australia ⋅ ☀️ 19 °C
Via de Oodnadata(4wd) track oftewel de lange route langs Williams Creek (10 inwoners) en prachtig woestijngebied / zoutmeren getourd, na de hitte en vervolgens regen is de weg redelijk te doen... afRead more
Eyre schiereiland
December 24, 2017 in Australia ⋅ ☀️ 20 °C
Goed, de Outback even achtergelaten, en DE noord- zuid snelweg, de Stuart Highway af, naar beneden. T is naar verhouding een drukke weg, erg smal voor de grote roadtrains.
Al eerder langs zoutmerenRead more

Traveler
Een goede vlucht toegewenst 😘
TravelerEen hele fijne reis Robert, in alle opzichten
TravelerGoede reis en een fijne tijd.