Flying out !

Het is uiteindelijk tijd om hier gedag te zeggen, nog even tijd voor wat typisch Australische zaken : zwarte zwanen, Jacobs Ladder in Kings park met de fanatieke jogs, en wanneer ik met Arja naar deRead more
In de buurt van Perth aangekomen, besluit Arja op familiebezoek te gaan, dus scheidden onze wegen even, maar ze heeft wel goede tips, waardoor ik in Fremantle beland. Deze plaats heeft o.a een VOCRead more
We blijven westwaarts gaan, en wisselen de fraaie baaien af met een klim van Mount Frankland, wat stevig wandelwerk in de Gumtree bossen en stops in verschillende
Vanuit Esperance rijden we naar Cape le Grand NP, via een doenlijke zandweg komen we bij Dunns Rock, een paradijselijk wit strand,en blijven hier 2 nachten. Vertier bestaat uit surfen met deRead more
Na een stop bij de kliffen vinden we een prachtige plek in Nullabor NP. Een uitgestrekte vlakte met een pittige afdaling naar het strand, en zandduinen. De camper is goed voorzien van verse waar, dusRead more
Vanuit de Flinders rijden we de via de dirt road naar Mt Ive outback station. De omgeving is prachtig, met continu wisselende kleuren, met als toppunt de spierwitte zoutmeren in het rode land.Read more
Voor de route naar Perth en het echte kilometervreten begint starten we met een 2 hikes in de Flinders Range. 1 ervan is een tocht door de “narrows”, een prachtige smalle gorge. We vinden 2 dagenRead more
Na enkele dagen Sydney een korte vlucht naar Adelaide, en bij Arja (waar ik in januari al verbleef )de camper ingepakt. Haar plan is een trip rond Australië het komende jaar, en ik heb afgesproken deRead more
19000km verder afscheid genomen van de Honda, een laatste afscheidsrit door t Royal Nat Park onder Sydney, en overgestapt op de ferry, die veel highlights op een fijne manier verbindt: Manly Beach,Read more
Na de 4 WD trip moet alles goed gereinigd worden : auto, kleding, en ikzelf. Ik vind een goede snorkelstek in de buurt van Newcastle, waar ik bij een duik in een rotskloof oog in oog sta met eenRead more
Traveler Goede reis gehad?
Traveler Al terug in holland? tot binnenkort.
Traveler Ja goede reis gehad met snelle overstap , tot snel ziens !