Adios, Danmark

Så er vi tjekket ind og klar til at boarde fly nummer1 ud af 3. Første stop bliver London ☺
London airport

Nu boarder vi flyet til Sao Paolo, Brasilien. Det er vist mange timer det flyver. Vi lander 05.15 lokal tid ✌
Brasilien

Nu er klokken ca 06 lokal tid og vi venter på vores fly mod Lima kl 07.40. De 11 timer i flyet blev brugt på at se Zootropolis og Bolt, spille hvem vil være millionær og sove.
Flyet bød påLæs mere
Lima, Peru

Vi er her! Og vi har haft en spændendeq taxi tur fra lufthavnen. Vi er blevet indlogeret i et værelse med verdens største seng. Planen er bad og mad og så skal vi vist finde ud af Lima i morgen.
Lima the grey

Så i går gik med at slappe af på værelset og snuppe et måltid på Chili's og så sove kl 19, hvilket endte i at vi stod op omkring 3-5 tiden i morges. Næsten styr på det jetlag. Heldigvis varLæs mere
paracas

Fremme efter 3,5 timers bustur. Vi har fundet hotel med balkon og udsigt, alt er godt :)
I morgen tidlig smutter vi på bådtur til Islas Ballacas - også kendt som poor mans Galapagos, efterfulgt afLæs mere
Ica

Lidt billeder fra i går. I dag er vi i Ica og skal sandboarde og køre buggy i huacachina oasen
Huacachina

Vi har bare boet på det hyggeligste hostel de sidste to nætter her i Ica. I går formiddags brugte vi dagen inde i Ica på at gå rundt i de nogen-og-20-grader, som der er her ved kysten.Læs mere
Nazca

Vi har i dag set nazca linjerne fra et tårn :) fly havde sikkert givet et bedre og flottere overblik, men det virker ikke lige som hverken en sikker eller behagelig måde at se stregerne i jorden -Læs mere
Arequipa

Vi lever stadig! Der skete ikke meget i Arequipa, som er Perus andenstørste by, men det var hyggeligt og lidt turistet på den gode måde :) nu skal vi på 6 timers bustur op i bjergene til ColcaLæs mere
Cabanaconde

Vi er havnet i en by i Andesbjergene som har een restaurant som tilbyder wifi, og der spiser vi nu, så i kan følge med :-)
Vi tog bussen fra Arequipa til byen i går morges og ankom senLæs mere
Sangalle

Vi er nu kommet tilbage til Cabanaconde efter vores to dages hike til Sangalle.
Turen var rigtig flot og vi klarede den hurtigere end forventet. 6 timer derned og 3 timer tilbage. På hele turenLæs mere
Puno og Lake Titicaca

Vi ankom til Puno sent i går og har brugt formiddagen på at sejle ud på Lake Titicaca. Der besøgte vi Uros øerne som er lavet af siv, ret sejt. Vi fik ingen billeder på mobil, så vi uploaderLæs mere
Cusco

Og vi ankom sikkert til Cusco, hvor vi den sidste halvanden dag har forberedt en masse praktiske ting, leget turister og nydt solen. I morgen tidlig kører vi nemlig mod Manu nationalpark, hvor viLæs mere
Cusco efter jungletur

Sikkert tilbagevendt efter 7 dage i Manu og alt er godt! Vi har fået det første varme bad, sikken luksus! Vi har bare oplevet og set og hørt så meget; alt fra indfødte bush people, anakondaer,Læs mere
Cusco inden Salkantay

Nu er klokken næsten midnat og vi er snart færdige med at pakke igen. Klokken 04 bliver vi hentet af en bus og så starter hiken op til Machu Picchu. Det tager 5 dage, så der bliver lige en stilleLæs mere
Aguas Calientes

We made it!
Over 4 dage har vi hiket over 70 km, befundet os mellem 2000 og 4650 m over vandoverfladen i temperaturer fra -10 til 25 graders sol. Det var hårdt!
Vi har fået et varmt bad på voresLæs mere
Cusco efter Salkantay og Machu Picchu

Det viste sig at Machu Picchu er lig med trapper, og mange af dem. En stigning på 400 meter fra klokken 5 om morgenen førte os til indgangen, hvor vi fik en kort guidet rundtur. Derefter hikede viLæs mere
Bus til Lima

Om et par timer tager vi bussen til Lima hvor vi skal flyve fra 00.20 den 8/8. Busturen tager hele 21 timer, men vi er velforberedte og medbringer 7 snickers, to sandwich, 3 liter vand,Læs mere
Lima

Vi er fremme og planen er at snuppe et fly i morgen 20 minutter over midnat :-) her i Lima bor vi på et B&B i bydelen Miraflores, tæt på vandet og parker og spisesteder, så dagen i morgen skal viLæs mere
Mellemlanding i JFK

Så er vi ankommet til JFK lufthavn i New York. Vi skal vente ca. 10 timer i alt og har allerede brugt de første 5 timer på sikkerhedstjek, terminalskifte og lidt mad.