Spain
Puerto Deportivo Puerto Rico

Add to bucket listRemove from bucket list
Travelers at this place
    • Puerto de Mogàn

December 7, 2021 in Spain ⋅ ☁️ 20 °C

Premier petit stop: appelé “Venise des Îles” avec une pointe d’exagération selon nous et le Routard 🧐
      Un peu touristique et artificielle à notre goût. Mais nous dénichons néanmoins un bon petit stop pour des tapas et une bière dans la chaleur bien attendue des Canaries (24*C).Read more

• Day 67

Maspalomas I (+ II) & Puerto de Mogán

April 13, 2022 in Spain ⋅ ⛅ 21 °C

Am gestrigen Dienstag fahren wir zum großen Wochenmarkt in Arguineguin, verbringen etwas Zeit am Strand bzw. im Wasser und essen in dem von einer gemeinsamen Freundin empfohlenen Fischrestaurant am Hafen.
      Die Garnelen in Knoblauchöl sind super, die Paella enttäuschend.
      Am Abend fahren wir über die Küstenstraße nach Maspalomas und schauen den Sonnenuntergang von der Promenade aus. Zum Ende hin entdecken wir sogar noch den Teide, dessen Spitze über Gran Canaria hinausragt.

Heute Vormittag fahren wir erneut nach Maspalomas, um den Markt zu besuchen, der dem gestrigen sehr ähnelt. Aber es gibt ein paar wenige Stände, die wir noch nicht kennen und Tobi wird bei den Souvenirs erneut fündig.
      Wir schauen uns die Dünen von Maspalomas an und lesen erst nach unserem Besuch im Internet:
      Die Dünen stehen seit 1987 unter Naturschutz. Seit dem 21.05.2020 wird das Naturreservat nochmals weiter geschützt. Die Dünen, die sich über eine Länge von 6 km und eine Breite von 2 km erstrecken, dürfen nicht mehr betreten werden, aber es wurden Wanderwege zum Durchqueren der Dünenlandschaft angelegt. Markierungspfähle wurden angebracht und kennzeichnen die offiziellen Wanderwege. Das Verlassen der Wanderwege ist verboten und es werden Strafen von bis zu 600 € erhoben. Bei größeren Umweltverstößen können die Strafen bis 600.000 € betragen. Dies wird von den Naturschutzhütern sowie der Lokalpolizei überwacht.
      Innerhalb von Europa gibt es hinsichtlich der flächenmäßigen Ausdehnung nichts vergleichbares.

Wir sehen viele Menschen, die dennoch querfeldein gehen, die Dünen runterlaufen, manche scheinbar auf bestehenden Wegen gehen (Markierungspfähle entdecken wir dort aber nicht). Auch ich schwimme mit dem Touristenstrom und gehe 100 m über den sehr warmen Sand auf einem scheinbar vorhandenen Weg, um ein paar Bilder zu machen.
      Von der später erfahrenen Überwachung durch Polizei usw. bemerken wir nichts.

Da ich nach Tobis Abreise 4 Nächte in Maspalomas verbringen werde und u.a. die Dünenwanderung machen möchte, bin ich nun informiert und bin gespannt auf die gekennzeichneten Wanderwege.

Wir fahren weiter bis nach Puerto de Mogán und essen in dem von Ute empfohlenen Fischrestaurant, ebenfalls direkt am Jachthafen.
      Wir werden nicht enttäuscht, Tobi genießt den Schatten mit etwas Wind, während ich eine kleine Runde durch den beschaulichen Ort und die Blumen-Gasse drehe.

• Day 4

Der staubige Weg zur "geheimen" Bucht

August 7, 2021 in Spain ⋅ ⛅ 25 °C

Wir hörten von einer Bucht, super zum schnorcheln, nicht überlaufen.
      Also machten wir uns auf den Weg und haben Staub gefressen. Jess sah dabei aber immer super aus.
      Auf dem Rückweg wurden wir von einem fremden Mann mit seinem Sohn mitgenommen. Marvins erste "Anhalterfahrt".Read more

• Day 10

Shisha und Cocktails

August 13, 2021 in Spain ⋅ 🌙 23 °C

Hoffnungsvoll und unterraucht gingen wir in die örtliche Shisha-Bar, doch leider war der Shisha-Service aufgrund neuer Auflagen noch nicht gestattet.
      Doch unsere Gebete wurden erhört.
      Marvin freundete sich mit den Inhabern an und durfte hinter der Theke jede Shisha und jeden Tabak ausprobieren und ein eigenes SetUp zusammenstellen. Ein Träumchen!Read more

• Day 5

Strandtur og skyer

December 17, 2022 in Spain ⋅ ☀️ 21 °C

Gåtur ud til enden af havnen og Playa Puerto Rico. Vi tog til stranden i dag i stedet for poolen 😀 Der var lidt overskyet. Den dag med flest skyer.

Frokost på café ved stranden: 2 gange salat - kæmpe avocadoer. Og frisk appelsin juice.
      Hjemad mod hotellet ved 15 tiden til varmt bad da det var lidt køligt med vind og en del skyer.

Spiste til aften på Carlos nede på strandpromenaden, hvor vi fik rigtig gode bøffer. Fint sted. Hjemme på hotellet igen ca kl 20 (den stigning op til hotellet er altså ond! (men sikkert god for forbrændingen)). Snakkede lidt ud fra vertellis kortene. Jesper tog et glas rose. Jesper sov på sofaen for at kunne ligge mindre hårdt og ikke dreje rundt hele tiden og vække Anne. Det gik lidt bedre med søvnen.

• Day 9

Arguineguín und Abschied vom Meer

February 23 in Spain ⋅ ⛅ 19 °C

Bei bewölktem Himmel wollen wir noch ein Städtchen in der Nähe besuchen. Die Wahl fällt auf Arguineguín.
      Nun ja, touristisch und zugeparkt, so zumindest der Eindruck. Und da die Sonne wieder scheint, möchte Doro lieber noch mal an unsere Strandstelle.

Bis gegen halb Vier bleiben wir am Meer, auf dem Rückweg gibt’s noch ein Eis.

Dann Koffer packen…

Am Abend haben wir bei Carlos zum Abschied eine Paella bestellt.

Weinchen, Rest Ron con Miel und dann ins Bett. Morgen müssen wir früher aus den Federn… es geht leider wieder heim.

• Day 1

Ankommet til Puerto Rico

December 13, 2022 in Spain ⋅ ☀️ 23 °C

Efter en flyvetur med Jettime på ca. 5:30 time hvor vi så Tarok sammen og ellers bare prøvede at slappe af så meget man nu kan i et fly - landede vi i Las Palmas til en skyfri himmel og ca. 27 grader.
      Anne blev ret ked af det flere gange mens vi så Tarok og også før og efter. Lidt en kulminationen på en hård periode med meget arbejde og noget sorg vi stadig mærker fra tid til anden.
      Busturen til hotellet tog en lille times tid, hvor vi kunne kigge på den flotte natur langs ruten. For os begge er det mange år siden vi sidst har været på Gran Canaria, for Jesper nok ca 30 år siden. Anne nok 20 år siden.
      Vi skal bo på hotellet Puerto Plata i en lille hyggelig hotel lejlighed.

Efter tjek ind, var det hurtigt i badetøjet og ud af døren igen og ned til stranden. På vejen derned fik vi lidt at spise - Anne fik en spansk kartoffel omelet og Jesper fik en krabbe salat. Vi fik også købt et strand håndklæde til Jesper.
      Nede på stranden fik vi lagt os og nydt eftermiddag/aften solen og vi kom også en kort tur ud og bade.

Senere gik vi hjem til hotellet igen, på vejen handlede vi lidt i nabo hotellets lille supermarked til morgenmaden, samt noget vand.
      Hjemme på hotellet spiste vi aftensmad i form af medbragt rugbrød og noget ost vi havde købt.
      Bagefter gik vi bad og var godt trætte efter den lange dag. Vi lå sammen i sengen så lidt på computeren inden vi lagde os til at sove.

• Day 6

Pool & Mexicansk

December 18, 2022 in Spain ⋅ ⛅ 21 °C

Endnu en dag med hjemmelavet morgenmad på vores altan i den dejlige morgen sol😎🌞.
      Dagen havde vi besluttet skulle være afslapning ved poolen på vores hotel. Nyde solen og slappe af, samtidig med at prøve at undgå at blive forbrændt 🥵😎

Vi fik en drink ved poolbarens happy hour 🎉🎊🎉 ikke de bedste drinks, mest bare knuste isterninger. Argentina vandt VM fodbold så spanierne dyttede løs i bilerne😏

Ville have mexicansk mad til aften og valgte et Sushi&Taco fusions-sted pga gode anmeldelser meeen den mexicanske del havde de ikke læst helt op på. Manglede krydderi. Ikke nok tilbehør. Små portioner anrettet med sushi-tallerkener. Æv. Gik langs stranden og valgte en strandcafe for en drink og en dele-dessert. Gummi-pandekager og et par ok med ikke prangende drinks. Var en smule påvirkede på vejen hjem hvor stemningen var mere løssluppen og sjov 🙂

Hjem på altanen lidt og så bang-godnat på hovedpuden zzzzzz 😴😴

Ps: vi fik et billede af lille søde camaro fra Ditte 🥰🥰

• Day 3

Solen er stærk og brænder skyerne væk

December 15, 2022 in Spain ⋅ ⛅ 21 °C

Lidt en urolig nat med for lidt søvn. Forskellige versioner på nettet af dagens vejr - ville det blive overskyet eller ville sol vinde - vi håber på det sidste. 😎❤️

Vi fik vores hjemmelavede morgen på altanen, mens vi så lidt nyheder omkring den nye regering.

Solen ser ud til at vinde slaget og vi tager ned til poolen for noget mere afslapning, sol og en tur i poolen.
      Det var dejligt at få slappet af på solsengene med små pitstops i poolen, og friskpresset appelsin juice fra pool baren 😎🥰

Midt på dagen gik vi de mange trapper op til vores værelse og fik en pause i skyggen og lidt frokost. Bagefter var vi nede ved poolen igen for en ekstra tur i vandet og bagefter ligge og tørre i den dejlige sol. Jesper er ved at blive lidt rød nu, og skal nok lige have en lille pause fra solen den næste dag eller to.

Anne fik det meste af en flaske sød vin, det kunne mærkes, og Jesper også lidt. Det førte til lidt ... på sofaen.

Efter en tur under bruseren gik vi ned til stranden og havnen for at finde en god restaurant, hvor der forhåbentlig var mindre hektisk og færre aggressive tjernere der forsøgte at hive fat i os.
      Vi fandt en rigtig hyggelig restaurant Grill Costa Mar - der nærmest var fuldt booket - hvor vi fik et bord.
      Vi bestilte en platte til to med forskellige grillet fisk og skaldyr. Det var virkelig godt og aldrig har vi set så mange forskellige muslinger, hummere mv., og noget lækkert grillet fisk. Kan anbefales 👍.
      På turen hjem fik vi forbrændt en masse kalorier igen på vejen op af utallige trapper og stejle veje til hotellet. Vi ender nok med at komme hjem i bedre form end vi tog af sted i 😎

• Day 4

Playa de Amadores

November 24, 2021 in Spain ⋅ ⛅ 22 °C

An Tag Nr. 4 auf Gran Canaria hat es uns an einen der schönsten Strände im Süden gezogen.

Zum einen wegen seinem feinen weißem Sand, aber auch weil er in einer geschützten Bucht liegt. Der Sand für die Playa Amadores wird aus der Karibik importiert, die Farbe bildet einen tollen Kontrast zum flachen und zugleich türkisfarbenem Wasser. Alleine seine Optik macht die Playa de Amadores zu einem beinahe einzigartigen Strand auf der Insel.

Die Parkplätze sind direkt am Strand und wenn man etwas Glück hat ergattert man dort einen. Wir haben gedacht mit dem kleinen Flitzer lässt sich auch in einer Ecke parken, die keine offizielle Parkbucht ist. Hat uns dann aber ein Knöllchen eingebracht von 80€, was aber bei vorzeitiger Bezahlung um 50% reduziert wird und nur noch 40€ kostet.

You might also know this place by the following names:

Puerto Deportivo Puerto Rico

Join us: