Somnade så tidigt efter middagen igår att man vaknade av sig själv strax innan 5 idag så det var bara att plocka ihop sina saker. Men att packa ryggsäcken utanför rummet för att inte störa andra var lätt påfrestande idag. Med en lampa som bara var tänd i 10 sekunder om man inte rörde på sig var extremt irriterande.
Kom sen iväg 05:40 och det var i stort sett att gå rakt fram i 7 kilometer till nästa by för kaffe. Sen ytterligare 13 kilometer längs med samma väg och som helt nästan saknar kurvor så det har varit väldigt enformigt halva dagen. Där hade jag frukost nummer 2 idag för att få energi för en lång dag.
Blev sen en rak mil till på det innan det började bli mer intressant att gå igen. Men den lyckan blev kortvarig för sen kommer yttområderna till Leon med mycket trafik och vandring längs vägen igen. Hade en sista paus på ett café efter 36 kilometer för att lufta fötterna innan sista rycket in till Leon.
Man kommer in till stan och sen bara går man bara. Kommer inte håg att det var så långt sist jag gick här. Var överlycklig när jag äntligen såg en gammal stenmur för då visste jag att det inte är många meter kvar. Fick min säng och kunde slappna av .
Så nu är man ute på stan och haltar runt för att köpa mat och lite annat. Går inte lika fort att gå iväll som innan idag.
Imorgon bjuder de på frukost på boendet 06:30 och jag tänker inte gå innan dess, så det blir sovmorgon...
Volvo:n stod fortfarande kvar på bilfirman lika fin som sist för 3 år sedan.Read more