Affären öppnade inte förrän 9 på morgonen och jag ville ha tag i mat innan jag började gå. Söndag i Spanien vet man inte vad som är öppet eller ej så med mat i ryggsäcken började jag gå.
Roligare än igår för nu var det småvägar och lagom avstånd mellan byarna så man kunde pausa lite.
Var det sista kilometrarna in till byn man är nu som var lite jobbigt på dålig flodbädd. Sen börjar höjden göra sitt med. Är nu uppe på nästan 1200 meter över havet. Så det kändes trots bara 21 km idag.
Tänkte jag skulle ta en dricka in jag gick till boendet och gick in på det enda öppna stället som var fullt med folk som åt. Och där satt spanjoren jag mött innan så han beställde in mat till mig. Han förstod att jag var hungrig och inte kan språket. Så jag fick in kaningryta att äta. Var riktigt gott.
Kom även 2 nya från holland till boendet ikväll så det är lite folk och går här trots allt.
Blåste idag så det blev inget flygande idagRead more
Det ser riktigt gott ut så du får väl skaffa några kaniner till boendet i Jämjö och bjuda släkten! Tack för ytterligare en fin rapport idag! [Britt-Marie o Bosse]