Switzerland
Fideriser Alp Duranna

Discover travel destinations of travelers writing a travel journal on FindPenguins.
4 travelers at this place
 • Day7

  Wandeling door Fondei vallei

  August 17, 2017 in Switzerland ⋅ ⛅ 14 °C

  Vandaag gaan we een wandeling maken in de Fondei vallei, een vallei bij Langwies. Er gaat een grote groep wandelaars mee die niet allemaal in de busjes passen, dus ik rijd zelf met de auto mee. Onderweg halen we nog een vergunning om over het weggetje naar boven te mogen rijden. Het is ook een spannend, smal grintweggetje naar boven, waarbij je niet veel tegenliggers wil tegenkomen. Bij Strassberg parkeren we de auto.

  Omdat we met een grote groep zijn, gaat een eerste groepje al vast lopen. In het begin een wat brede weg, daarna een klim naar boven door een mooie vallei. Het is heerlijk weer en de uitzichten zijn schitterend. Uiteindelijk komen we bij de Grüensee, een mooi bergmeer tussen de bergen, waar we wat uitrusten. Ik ga ook nog in het meer zwemmen. Het water is behoorlijk koud, maar als je even door zwemt, dan went het wel.
  Read more

 • Day29

  Davos

  March 15, 2014 in Switzerland ⋅ ⛅ 0 °C

  Das erste Mal in meinem Leben auf Skiern! Sooo anstrengend und schwierig!! Danke an Dich Lisa für deine Geduld!! Nachher gehts zum SnowJam und wir schauen mal was Fettes Brot, Cro u Dizzie Rascal so abliefern! Freu mich schon gleich die Skischuhe auszuziehen...

  Sonntags ab ins Outlet in Landquart!! 3 Paar Schuhe (keine Skischuhe!) reicher treten wir den Heimweg an...kaputt bin ich!!
  Read more

You might also know this place by the following names:

Fideriser Alp Duranna