Baltic Sea Circle 2023 WinterVisa resanLägg till bucket listanTa bort från bucket listanDelaDag 2söndag 19 februari 2023 12:30Höjd över havet: 207 m SverigeDrättingesjön57.035447, 15.07299257°2’8” N 15°4’23” EVolvoBrothers meets big Brother 19 februari 2023, Sverige Wir sind unverkennbar im Land der Volvos 🤩💪🇸🇪 Se översättningResenär... und falls Ihr auch an der Stelle vorbeikommt, wo Torben unser Auto geknackt hat, nehmt Euch ein Stück Bandstahl mit. Kann man immer brauchen! 🧔🏻😜2023-02-19SvaraÖversättResenärhehe....daran musste ich auch gerade denken.....allerdings war ja bei den Baggern noch der Frontera zu knacken 🤣2023-02-19SvaraÖversättAxel SchaakDer Bandstahl fährt seitdem in der Werkzeugkiste mit, die wir jetzt auch im Volvo dabei haben 💪😊2023-02-19SvaraÖversätt2 fler kommentarer18 gilla-markeringar Visa resan