- Dodaj do listy postanowieńUsuń z listy postanowień
- Dzielić
- poniedziałek, 15 kwietnia 2024 16:00
- ☁️ 25 °C
- Wysokość: 209 m
HiszpaniaBanyoles42°6’18” N 2°45’17” E
Mijn fiets is gearriveerd!

Vanmiddag mailde ik maar weer eens naar Care4Luggage. Ik was namelijk wel benieuwd hoe het ervoor stond met mijn fiets, maar ook had Hugh Rowlands van Rocacorba mij gevraagd om ze te informeren over de aankomsttijd van mijn fiets. C4L was daar tot nu toe erg vaag over geweest. Ik kon me voorstellen dat een exact tijdstip wellicht lastig was, en vroeg daarom per mail of ze misschien in elk geval de dag en een indicatie van het dagdeel konden doorgeven. Dan zou ik dat het hotel kunnen laten weten.
Even daarna werd ik gebeld door een medewerker van het vervoerbedrijf, vanuit de vrachtwagen zo te horen. De beste man zei me dat ze mijn fiets vanochtend heel vroeg hadden afgeleverd bij Rocacorba Cycling. Ze hadden daar niemand aangetroffen, dus de fiets maar gewoon op het terrein gezet. Ik was not amused. Ik had de vervoerder immers meermaals gevraagd om mij op de hoogte te brengen wanneer ze de fiets dachten te zullen afleveren, zodat ik het hotel kon informeren hierover. Ze doen op hun website prachtige beloftes over hun diensten, zoals dat je een persoonlijk aanspreekpunt krijgt waar je altijd terecht zou kunnen, en je het transport gedurende de hele route zou kunnen volgen met een Track&Trace. Maar niets daarvan, noch kreeg ik dus antwoord op die vraag. En in de algemene voorwaarden geeft Care4Luggage zelfs aan dat ze goederen niet zomaar achterlaten op de bestemming als er niemand aanwezig is: "goederen kunnen alleen worden afgeleverd op een adres waar daadwerkelijk iemand aanwezig is. Of waarvan we met zekerheid kunnen vaststellen dat de goederen veilig zijn." Dat leek me inderdaad wel een prettig idee, aangezien het een fiets van €3000 betreft. Toen ik gebeld werd vanmiddag, te horen kreeg dat ze mijn fiets onbemand hadden achtergelaten en ik antwoordde dat me dat niet lekker zat, was het antwoord van die man dat hij me dan misschien beter niet had moeten bellen. Nou ja zeg!
Ik belde daarna naar Rocacorba en Hugh kon me geruststellen. Hij had de fiets aangetroffen, er een fotootje van gemaakt en zou deze mailen. En ja hoor, daar staat 'ie. In het Spaanse zonnetje ❤️ Such a relieve. Thanks Hugh! Czytaj więcej
Wat een gedoe! Maar goedgekomen 👍 [Liet]