• 9. den: Zero km dinner

August 18 in Italy ⋅ ☀️ 29 °C

Paradne pocasie pokracuje, takze ala pani M chodim nadalej vysmiaty ako leco :-) Dnes sme mali na plane vylet do Bari, ale rano nam Melania oznamila, ze je dnes tohtotyzdnova 0km vecera - takze ostavame cely den v areali a povodne planovane dalsie vylety do Bari a tiez do Brindisi nam ostanu na buduci rok (a tiez do Egnazia a Savelletri) … no proste sa musime opat vratit :-) Cez den teda paradny oddych, slniecko pieklo, more super (aj vlnky), proseccko este nejake stale mame, od smadu pivecko, no proste popi . . fka. K tomu od Melanie na obed cuketove lasagne s gratinovanymi paradajkami a s Monte dei Cocci ‘22 primitivkom :) Poobede opat pohodicka, cajovy ritual, na lehatkach az do osmej. No a vecera opat zazitkova … varila Melaniina mama … ako predjedlo sme mali male bruschetky s paradajkami, nasledne mala pani M cannelloni cestoviny s kalamarmi, ja moju oblubenu smakocinu ceci (cicerova kasa s grilovanymi krevetkami, mnam), potom bola dnes vylovena rybka - zapijali sme bielym vinkom. Nasledoval este kolacik a ja aj limoncello :) No bola to jazda, padli sme do posteli s knizkou a poharom prosecca, dobru noc.Read more