1. den: BA - Valdobbiadene

Ranne dobalenie, nakup mineralok rozlucka s Cviklusou a len s minimalnym meskanim vyrazame smer Valdobbiadene. Cestu sme dali vynimocne podla navigacie s Radarbot - vcelku spokojnost, casovo rovnako,Read more
2. den: Valdobbiadene - Torre Canne

Dnes 900km presun do cielovej destinacie. Vo Valde rychly nakup 2 boxov prosecca “na dovolenku” (len v oblubenych Gemin a Bartolotti a v oboch po zvitani s majitelmi, co nas uz poznaju - cas naRead more
3. den: Regeneracny veget

Dnes po vcerajsich 900km cista relaxacia (teda az potom, co som ja vybalil nase veci, kym si pani M citala knizku): ranajky, more, opalovanie, podcasty, knihy, pivecko, prosecco, obed od Melanie, aRead more
4. den: Opat veget v areali :)

Dnes opat veget v areali, kedze nas caka spominana spolocna vecera. Program teda identicky ako vcera, uplna almazia :-) Dnes navyse vlnky v mori, takze sme aj zasantili. No a Mirka nam pripomenula, zeRead more
5. den: Monopoli

Rano sok … zamracene, v noci prsalo … srdce mi busilo, ani ranajky to nespravili, ani super more. Vycasilo sa az poobede (pani M ulovila video jastericky vychutnavajucej si ulovenu vcelu).Read more
6. den: Torre Canne

“Posralo sa pocasie” … to mal byt povodne moj cely blog, ale prdli mi nervy a pod natlakom Reb a pani M pisem viac. Pocas ranajok este svietilo slnko a hned ako sme dojedli prisli mraky. Z trucuRead more
7. den: Cisternino

Zaciatok dna uz klasicky - pocas ranajok slnko, po nich uz nie. Aj tak more, lehatka … a kupodivu na vyse hodinu vyzliezlo pred obedom slnko. Po obede je opat fuc, nakoniec aj trochu dazda (na mnaRead more
8. den: Putignano

Vazeni, slnko je definitvne spat :-) Chodim usmiaty a v dobrej nalade … pani M tvrdi, ze sa rehnim ako leco … som v dobrom rozmare, tak jej odpustam. Cely den uzasny beach veget. Na obed pani MRead more
9. den: Zero km dinner

Paradne pocasie pokracuje, takze ala pani M chodim nadalej vysmiaty ako leco :-) Dnes sme mali na plane vylet do Bari, ale rano nam Melania oznamila, ze je dnes tohtotyzdnova 0km vecera - takzeRead more
10. den: Torre Canne

Cakaju nas posledne 2 cele dni pri mori, takze uz ziadne vylety. Slniecko uz zabudlo na svoje psie kusy a radostne sa vystavuje na obdiv. More famozne. Takze sme len krocik od absolutnej nirvany. NaRead more
11. den: Addio mare

Posledny den pri mori, krasne pocasie, pohoda, totalny oddych. Este sme nezmienili, ze tento rok zmizli z nasho vstupu do mora vsetky kamene a mame luxusny pieskovy koberec. A samozrejme ako kazdyRead more
12. den: Torre Canne - Valdobbiadene

Vstat, zbalit, ranajky, rozlucit s Melaniou, Angelom a Ginevrou, zamavat arealu … vyrazame (cca) podla planu. V Bari popri ceste Telepass Centro Servizi - sup vyriesit problem s Telepass zariadenim.Read more
13. den: Prosecco day

Dnes je den P (teda nas Prosecco day). Po vcerajsej ceste vstavame relativne skoro, uz o 10-tej mame dohodnute stretnutie s Elisabettou v ich novom Agroturismo Pra’Dell’OrtRead more
14. den: Cesta domov

Ranne balenie kupodivu uplne v pohode. Posunul som sedadla a vsetko paradne voslo do kufra. Dokonca vyrazeme 2 minuty pred limitom o 8:58! Cesta nam ubehla v pohode, vyhli sme sa vsetkym zapcham aRead more
Dovolenka v cislach

- 2 ucastnici (pani M a ja)
- 3 krajiny (SK, AT, IT)
- 2 hlavne ciele (Valdobbiadene a Torre Canne)
- 3.465,3 najazdenych km
- 58.043 krokov, t.j. 41,14 nachodenych km
- 4 dni polooblacno s 27Read more
TravelerUuu ďakujem za pochvalu a teším sa že chutili
Traveler
Vyzerá mňam