• 10. den: Torre Canne

August 19 in Italy ⋅ ☀️ 28 °C

Cakaju nas posledne 2 cele dni pri mori, takze uz ziadne vylety. Slniecko uz zabudlo na svoje psie kusy a radostne sa vystavuje na obdiv. More famozne. Takze sme len krocik od absolutnej nirvany. Na obed pasta, a ked uz je vsetko take uzasne, detsku porciu som si vypytal na udiv vsetkych aj ja. Bolo to super, zvlast zaliate ruzovou Contessou z Martina Franca. Vecer plazova vychadzka do Torre Canne na rozluckovu veceru v nasom fastfoode La Baia. Mnam, mnam, uz sa tesime zase na rok. Zajtra dame este nejaku novu lokalnu honosnejsiu veceru (asi pasta, kvoli pani M). Prechadzka po Torre Canne - dokonca sme objavili po tych rokoch aj nove miesto so zastrcenym (co je umenie, pri mini rozlohe Torre Canne) kostolikom Parrocchia del Sacro Cuore di Gesù - inak je hned za barom La Zanzara na plazi, okolo ktoreho chodime zakazdym pocas nasej plazovej vychadzky. V lokalnom Tabacchi este nakup cigar pre Wolverina (tymto ho pozdravujeme) a na izbe uz viete co (proseccko a knihy - to keby niekoho napadlo, nieco ine … vsak pane poslance 😅). Zajtra posledny den pri mori 😥Read more