1. den: BA - Biograd Marina Kornati

Dnes presun do mariny Kornati, nalodenie, nakup a prva vecerna pohoda celej posadky. Konecne prestalo aj prsat, tesime sa na zajtrajsie vylodenie. Jedinym negativom je Martinov zabudnuty nozik … aleRead more
2. den: Marina Kornati - Muline

Prvy plavebny den a hned paradny vietor. Podarilo sa nam presvedcit aj Tona, ze nemozeme byt jedina plachetnica na motore. Takze pod plachtami sme si to sinuli ako krali. Mata nam k tomu skveloRead more
3. den: Muline - Sakarun (Soline)

Dnes na motor (Tony si to uzival). Zastavka pri potopenom vraku lode pri Vele Lagne. Spektakularne zakotvenie v zatoke pri plazi Sakarun (Miso dik, este teraz mam slzy v ociach od smiechu). Potom uzRead more
4. den: Soline - Marina Veli Rat

Vzhladom na spominanu karibsku atmosferu sme sa rozhodli vacsinu dna este prevegetit v zalive pri plazi Sakarun. Takze plavanie, slnenie, pohodicka, Tony aj vylov darov z morskeho dna. Poobede smeRead more
5. den: Veli Rat - Marina Veli Iz

Dnes presun do mariny Veli Iz. Cestou sme objavili bunker Bozava pre ponorky - U-boot bunker Dugi Otok. Marina Veli Iz ma krasne prostredie, pekna zatoka, kamenne domy. Dali sme kupanie na miestnejRead more
6. den: Veli Iz - Zadar (D-Marin Borik)

Den zacal uz vcera spominanym uspesnym rychlym odlovenim kesky RokOtok Iz. Nasledne sme sa preplavili do zatoky Uvala PrtlJug. Klidek, pohodicka, plavanie, lovenie musli, opalovanie. Podvecer presunRead more
7. den: Zadar - Biograd Marina Kornati

Takze nakoniec to predsa prislo - posledny den sailingu. Pred vyplavanim sa podarilo odlovit este jednu miestnu kesku. Potom sme v Zadare natankovali lod aj kanister, aby sme sa vyhli zajtrajsejRead more
8. den: Biograd na Moru - BA

Tak a je tu posledne rano. Balenie, odovzdanie lodi, nakup na miestnom trhu, natankovanie a startujeme domov. Zostavajucim dovolenkarom zelame pohodovy zvysok dovolenky. S dalsou posadkou sa uplneRead more
Statistiky

- 117,9 namornych mil
- priemerna rychlost plavby 8,8 uzla
- 6 clenov posadky (zaujimavost: az 4 s menom na “M”, 3 dokonca na “MAR”, 2 na “MARTIN”)
- 3 odlovene geocaches
- 1.579 km cesta autom