1. den: BA - Biograd Marina Kornati
August 28, 2021 in Slovakia ⋅ ⛅ 11 °C
Dnes presun do mariny Kornati, nalodenie, nakup a prva vecerna pohoda celej posadky. Konecne prestalo aj prsat, tesime sa na zajtrajsie vylodenie. Jedinym negativom je Martinov zabudnuty nozik … aleRead more
2. den: Marina Kornati - Muline
August 29, 2021 in Croatia ⋅ ⛅ 20 °C
Prvy plavebny den a hned paradny vietor. Podarilo sa nam presvedcit aj Tona, ze nemozeme byt jedina plachetnica na motore. Takze pod plachtami sme si to sinuli ako krali. Mata nam k tomu skveloRead more
3. den: Muline - Sakarun (Soline)
August 30, 2021 in Croatia ⋅ ☀️ 22 °C
Dnes na motor (Tony si to uzival). Zastavka pri potopenom vraku lode pri Vele Lagne. Spektakularne zakotvenie v zatoke pri plazi Sakarun (Miso dik, este teraz mam slzy v ociach od smiechu). Potom uzRead more
4. den: Soline - Marina Veli Rat
August 31, 2021 in Croatia ⋅ ⛅ 23 °C
Vzhladom na spominanu karibsku atmosferu sme sa rozhodli vacsinu dna este prevegetit v zalive pri plazi Sakarun. Takze plavanie, slnenie, pohodicka, Tony aj vylov darov z morskeho dna. Poobede smeRead more
5. den: Veli Rat - Marina Veli Iz
September 1, 2021 in Croatia ⋅ ☀️ 24 °C
Dnes presun do mariny Veli Iz. Cestou sme objavili bunker Bozava pre ponorky - U-boot bunker Dugi Otok. Marina Veli Iz ma krasne prostredie, pekna zatoka, kamenne domy. Dali sme kupanie na miestnejRead more
6. den: Veli Iz - Zadar (D-Marin Borik)
September 2, 2021 in Croatia ⋅ ☀️ 24 °C
Den zacal uz vcera spominanym uspesnym rychlym odlovenim kesky RokOtok Iz. Nasledne sme sa preplavili do zatoky Uvala PrtlJug. Klidek, pohodicka, plavanie, lovenie musli, opalovanie. Podvecer presunRead more
7. den: Zadar - Biograd Marina Kornati
September 3, 2021 in Croatia ⋅ ☀️ 21 °C
Takze nakoniec to predsa prislo - posledny den sailingu. Pred vyplavanim sa podarilo odlovit este jednu miestnu kesku. Potom sme v Zadare natankovali lod aj kanister, aby sme sa vyhli zajtrajsejRead more
8. den: Biograd na Moru - BA
September 4, 2021 in Hungary ⋅ ⛅ 22 °C
Tak a je tu posledne rano. Balenie, odovzdanie lodi, nakup na miestnom trhu, natankovanie a startujeme domov. Zostavajucim dovolenkarom zelame pohodovy zvysok dovolenky. S dalsou posadkou sa uplneRead more
Statistiky
September 4, 2021 in Slovakia ⋅ ☀️ 23 °C
- 117,9 namornych mil
- priemerna rychlost plavby 8,8 uzla
- 6 clenov posadky (zaujimavost: az 4 s menom na “M”, 3 dokonca na “MAR”, 2 na “MARTIN”)
- 3 odlovene geocaches
- 1.579 km cesta autom