1. den: BA-Vieden-Stockholm

Presun do ciela bez problemov. Na letisku vo Viedni ulovene Mozartove gule ako darcek pre Reb (“gule” su hlavnym mottom dna). Z letiska na hotel nas Boltom viezol Chorvat, ktory zil 2 roky v BA.Leer más
2. den: AUT vs FRA & SWE vs SLO

Konecne sme sa vyspali a dali ranajko-obed v Göteborg restike (https://restauranggoteborg.se/in-english/). Vyborne predjedlo (Marek krevetky, my syrovo-salamkovy tanier), super modre musle (pani M) aLeer más
3. den: Zapas s Kanadou

Dnes sa vstavalo skoro - 3 zapasy a chceli sme stihnut vyhliadnute ranajky v Urban Deli Sickla. Nakoniec z toho bola len ranna dlhsia prechadzka, otvarali az o 11:00. Takze sup do dresov, presun kLeer más
4. den: Zapas s Lotysskom

Dnes iba 2 zapasy, takze sanca vybehnut do centra. Zaroven uz tradicne musime na ranajky aspon raz otestovat lokalne benediktinske vajcia. Bohuzial vyhlasene Eggs Inc. su docasne zavrete, takze volbaLeer más
5. den: Stockholm-Vieden-BA

Hokejovy trip je na konci, balime kufre. Pred odchodom na letisko este s kuframi stihame odlovit jednu kesku (nadherna skrysa, potrapili sme sa). Na letisku “drobne” obcerstvenie, na SchwechateLeer más
MS’25 v cislach

- 3+2 ucastnici (pani M, Marek, ja + 2x plysovy maskot Beaty)
- 8 zapasov nazivo, z toho 2 nase
- 44 golov nazivo, z toho nas iba 1 😢