Lørdag d. 17.2.

03.00 ringede vækkeuret og Albert måtte ud af sengen for at køre os til lufthavnen. Turen forløb ganske fint, og vi blev nemt fragtet til feriecenteret.
Det her er charter, med stort C. IkkeRead more
Det her er charter, med stort C. IkkeRead more
Dagen startede med regnvejr, og på vej mod morgensvømning blev vi drivvåde af en tarvelig byge. Helt ærligt!....
Formiddagens vandretur i gråvejr - men tørvejr - gik mod en lidt hemmeligRead more
Vi startede dagen med at vandre 8 km og så dejlig natur og et gammelt vagttårn.
De obligatoriske tun-madder blev nydt i solskinnet i vores gård. Det var kun et par grader fra at følesRead more
Jeg vågne op og var en smule vingeskudt, efter et nat-toilet-tur, hvor det både kom ud af den ene og anden ende. Ad....
Dagens tur skulle gå til Mdina, en gammel velbevaret middelalderby, som harRead more
Så skete det! Vi sov længe (men stadig ikke længere end 7.30).
Chefen kunne med et hvin konstatere, at en halvdød karkelak lå på køkkengulvet. Det tog hun overhovedet ikke pænt.
Det blevRead more
Vi startede dagen med en svømmetur i poolen.
Dagens vandretur gik til Golden Bay på vestsiden. Det var en mægtig flot vandretur på de høje klipper. Efter 7 km nåede vi destinationen og spisteRead more
Vejrudsigten sagde regn det meste af dagen, og derfor greb vi chancen til at dyrke noget shopping. Vi kørte til Sliema, hvor der var den slags muligheder.
Det blev til 3 par sko, som ca. kostede detRead more
Afgang fra Mellieha Hollyday Center kl. 8.00 i strålende solskinsvejr.
Turen hjem gik nærmest let som ingenting, og Rasmus og Malthe hentede os i lufthavnen kl. 17.00.
Vi nåede kun at stilleRead more